Tjej söker tjej

jag naken och sexig

Hej alla tjejer! Jag är en helt vanlig tjej som söker en annan tjej att träffa. Jag är nyfiken på tjejsex, jag har aldrig provat det så jag vet inte om jag är bisexuell eller inte. Jag har kysst en tjej en gång, det var helt underbart, pirrade i hela kroppen. Men tyvärr blev det inte mer än en kyss. När jag fantiserar så är det jämt tjejer jag fantiserar om eller en skön trekant med en kille också.

Därför söker jag en tjej eller möjligtvis ett par att träffa, dels för vänskap men inte enbart, utan för sex också. Jag bara måste få mysa med en tjej. Jag är lite blyg och vågar inte flirta med tjejer på krogen, det kan lätt bli missförstånd. Tänk om jag flirtar med en hetro tjej det hade varit pinsamt.

Jag är snäll och trevlig och mycket sexuell och öppen när det kommer till sex. Jag är lite blyg men det är bara typ första gången vi ses och går över ganska snabbt. Jag vill att tjejen (eller paret) jag träffar tar kommandot lite eftersom jag nog är lite tafatt i början, vet inte riktigt hur jag ska göra även om jag kanske vet det.

Jag tror inte att skulle kunna bli kär i en tjej utan det är nog så att jag är bisexuell, men det ska jag ta reda på nu. Jag hoppas att det finns nån tjej som svarar mej. Du får inte vara över 45 år och du ska vara seriös. Innan vi ses IRL så vill jag att vi pratar i telefon så jag vet att du verkligen är en tjej. Killar det är inte lönt ni skriver till mej, jag är inte intresserad av er just nu. Vi pratar vidare på mejlen så får vi se om vi vill ses. Bäst är att vi ses på nån offentlig plats första gången.

Hoppas du finns därute någonstans! Kram

6 thoughts on “Tjej söker tjej

 • 28 mars, 2021 at 01:51
  Permalink

  Jag är en erfaren tjej på 22 år som blivit singel från min dåvarande flickvän. Jag söker någon att dela kontakt med och gärna någon som vill ha sex med mig.

  Reply
 • 6 augusti, 2020 at 22:39
  Permalink

  Hej
  var i landet bor du? tänkte jag ville kolla först innan jag blir alltför exalterad 😊 jag och min man har länge sökt efter en kvinna till mig (främst) som kanske även är lite nyfiken på oss båda. Jag tänkte att kanske vi tjejer kunne träffas först och fika och se om kemin finns där 😊 skulle du vara intresserad kan du kontakta mig (oss) på min e-mail.

  hälsning

  J och S

  Reply
  • 12 september, 2020 at 21:52
   Permalink

   Hej!

   Jag har precis som du länge velat prova tjejsex men aldrig gjort det innan. Skulle gärna vilja mysa och testa mig fram för att se vad som känns rätt. Men jag är säker på att jag vill ha en tjej sexuellt.

   Jag har alltid varit i ett förhållande men en man. Han har inget emot att jag vill testa detta och om det känns rätt kan han också vara med. Det viktiga tycker vi är kommunikation och att det känns bra för alla inblandade. Vi är båda 30 år.

   Hör gärna av dig till min mail: [email protected]

   Reply
 • 26 juni, 2020 at 02:41
  Permalink

  Hej min tjej vill gärna ha en trekant du behöver dock inte göra något på killen om du inte vill. Hon har fantiserat utav tjejsex jag som kille kan kolla på vi är 30/29 år gamla och har bostad . Och ser väldigt bra ut tjejen kropp kommer du att älska 🙂

  Reply
  • 26 mars, 2021 at 16:22
   Permalink

   Hej!
   Vart i landet finns du?
   Jag är en tjej som drömt om det här ett bra tag nu och jag har aldrig testat tjejsex tidigare.
   Jag kan vara ganska dominant om det tillåts.
   Jag är i ett förhållande nu med en man som tycker att det är okej att jag provar med en tjej.
   Hur gammal är du?
   Jag är precis fyllda 31.

   Hör av dig

   Reply
 • 31 december, 2013 at 02:10
  Permalink

  Hej!
  jag och killen har länge pratat om en trekant. Jag är också lite nyfiken på tjejer eftersom jag alltid har tyckt att tjejer är så mycket sexigare än killar 😀 vi kanske kan vara varandras första? Hör av dig till min mail isåfall.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.