Tjej söker tjej, par eller kanske kille

Tjej söker tjej, par eller kanske kille

Fitnesstjej sökes för antingen telefonsex eller en eventuell träff någonstans, gärna på ett nakenbad. Jag är en vältränad, översexuell och mycket starkt bisexuell tjej på cirka 25 år, 172 cm, 58 kg. Har en fin och fast stjärt, liksom du, och långt ljust hår, samt är rakad mellan benen.

Tycker om att fingerpulla och slicka dig. Vill att du smeker och kysser mina välsvarvade och fasta bröst.

Ifall du inte passar in under fitnessbilden kan du ändå svara ifall du är hårt sminkad, mellan 30 och 54 år, klär dig i stövlar, lack, gummi, åtsittande byxor och nätstrumpor. Du får gärna ha kortklippt hår. Jag blir jättekåt på alla fina och fasta stjärtar på träningen och inne i bastun.

Snälla, skriv till mig! Om du vill sänd gärna med ett stjärt- eller fittfoto. Jag lovar dig att vi ses inom det närmaste halvåret. Reser ofta till Umeå, Sundsvall, Göteborg, Stockholm, Växjö och Jönköping. Älskar att vara i Halmstad på sommaren.

Ser helst att du också är bisexuell, men huvudsaken är att du är kåt, vacker och/eller sensuell med utstrålning.

Jag vill inte ha svar från killar, bortsett ifrån de som har en starkt bisexuell fru eller flickvän mellan 18 och 55 år. Annars kanske du själv rentav gillar att gå i nätstrumpor, lack eller tajta skinnjeans. I så fall kan jag eventuellt tänka mig att suga av dig efter att du på dina strumpbyxor eller nätstrumpor klippt bort lite vid kuken så att jag kommer åt att suga din kuk och smeka din pung tills du sprutar. Inget knull. Jag gillar tjejer. Jag har varit gift, men föredrar nu unga tjejer från 18 år eller äldre kvinnor.

Puss.

2 thoughts on “Tjej söker tjej, par eller kanske kille

 • 22 november, 2019 at 14:27
  Permalink

  Hej jag vill gärna testa dig! Bor i Växjö och är såå sugen att ha sex med tjejer min första gång! Vill prova på låt annat! Är 20 år gammal! Lång och har kurvor! Skriv gärna!

  Reply
 • 8 november, 2019 at 22:32
  Permalink

  Hej! Jag är en 22-årig kille som har strumpbyxfetish. Blir gärna avsluten med mina nylonstrumpbyxor på. Finns i Jönköping.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.