Trevlig het kvinna söker en äkta gentleman

het kvinnaHej! Jag är en vacker och het kvinna, ursprungligen från annat land men bott här i många år och pratar flytande svenska osv. Söker här i min sexannons en äkta gentleman som vill ta hand om mig på bästa sätt.

Jag tycker om att bli bortskämd på många olika sätt, kanske lagar du mat till mig, eller så masserar du mej, tvålar in mej sensuellt i duschen. Jag gillar också att bli bortskämd sexuellt, gärna av flera samtidigt. Vill du och kanske en kompis till dej, skämma bort mej?

Jag har gärna spetsunderkläder och siden negligé på mig och jag tycker om att ligga bakåtlutad i en säng med många kuddar, slicka på en grov kuk samtidigt som någon annan smeker mina bröst och en tredje slickar min fitta. Det får gärna vara lite lyx över det hela.

Om vi tar det riktigt lugnt kan du gärna få försöka sticka in din påle i mitt andra hål. Jag älskar att njuta och är sofistikerad. Du får väldigt gärna vara 55+ och ha ett par goda herrvänner som vi kan ha träffar med.

Finns kemin så hoppas jag att vi kan ha regelbundna träffar. Jag vill att detta ska ske i största hemlighet, men har länge varit min önskan och hoppas att det kommer att hända. Vill först se bild på dig och att vi talas vid några gånger innan vi bestämmer vidare.

One thought on “Trevlig het kvinna söker en äkta gentleman

  • 12 oktober, 2017 at 19:22
    Permalink

    Vill ha dig kyss dej på din mjuk kropp samt smek dej dag vakna till en kvinna som har en fin kropp som man vill smeka kyss tala om att jag älskar dig. kram från Rolle kram på hoppas finna kärlek du fins i hjertat

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.