Trevlig och sugen tjej söker en KK

sugen tjejHär finns en trevlig och sugen tjej som är på jakt efter en skön kille att umgås med. Jag är singel och trivs med livet som jag har det, men skulle behöva någon att ringa eller messa när jag blir sugen. En kille som vill träffas när lusten faller på, typ nåt sånt.

Man lär känna varandra, vet vad den andre vill ha och bygger upp ett förtroende. Det gillar jag och jag hoppas jag kan hitta den killen här!

Mitt liv är ganska vanligt tror jag, jag jobbar, tjänar hyfsat och unnar mej av livets goda. Är alltid fräsch och ser helt normal ut, vad nu normal är???? Jag är varken tjock eller smal och tar hand om min kropp och försöker hålla mej i form. Gillar att gå ut och festa med kompisarna ibland, men inte för ofta, så någon partypingla är jag knappast.

Mina krav på dej som svarar är att du lever ett ordnat liv utan droger och andra problem. Du är singel och trivs bra med det, du är normalt utrustad, du är snäll och omtänksam och seriös i detta. Pallar inte med en kille som knullar runt så jag vill att vi håller oss till varandra om vi blir KK. Jag vill mer än att ha sex, jag vill ha en vän som jag kan skeda med i soffan en lördagkväll. Finns du här?

One thought on “Trevlig och sugen tjej söker en KK

  • 30 juni, 2020 at 22:43
    Permalink

    Hej! Jag är 18 och vill gärna skaffa en ny vän man kan prata med och kanske lite mer. Jag skulle beskriva mig som en lite chill, trevlig kille och snygg kille. Det är bara att skriva om du skulle vara intresserad att lära känna mig bättre! 🙂

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.