Vi är två bitjejer som söker tjejer för mys och sköna stunder

Tjenare!

bitjejerTvå bitjejer här, vi skulle vilja träffa andra tjejer, gärna ett tjejpar men inget krav. Vi tänker oss en mysig kväll tillsammans, kanske en god middag och sen kanske kvällen slutar med mycket mys. Om allt känns bra så kan vi absolut tänka oss fler träffar framöver. Det kvittar vart i landet du/ni bor men kan vara en fördel om vi inte behöver färdas alltför långa sträckor.

Vi lever inte tillsammans, men vi är flickvänner om man säger så. Vi gillar killar också därför har vi valt att inte stadga oss riktigt ännu, allt kan ju hända. Killar: Ni behöver inte svara, det är tjejer vi söker nu och inget annat!!!!!!!!! Vi är båda lite mulliga och du får gärna också vara det men det är inte nåt krav. Du är mellan 25-40 år, renlig, rakad och ohämmad! Vi gillar det mesta och har lite sköna sexleksaker vi kanske kan använda, tex. en strapon, den är härlig ;-).

Vi är seriösa med detta och hoppas det finns tjejer som är seriösa, som vill och vågar ses och gå hela vägen! För ett tag sen testade vi att sätta in en sexannons men tyvärr var det mest oseriös som svarade och det blev inte någon träff, så, vi hoppas på bättre tur denna gången. Kram från oss.

4 thoughts on “Vi är två bitjejer som söker tjejer för mys och sköna stunder

 • 19 augusti, 2022 at 16:22
  Permalink

  Är EM mycket erfaren man, helt rakad, hygienisk, låvar er fontän orgasmer, mycket uthållig, stor kuk 23 cm, stenhård, ålder ja visserligen 59 men en riktigt bra älskare, hör av er [email protected] eller sms 0769398059
  Puss på er

  Reply
 • 23 maj, 2020 at 18:38
  Permalink

  Detta låter underbart!
  Jag är 25 år och bor i Stockholm.
  Berättar gärna mer om mig via pm.
  Kram
  Kik: nooens

  Reply
  • 22 februari, 2022 at 23:31
   Permalink

   Vart befinner ni er? Är 25 och väldigt intresserad av att testa ha sex med tjejer.
   Kik: uglybabee

   Reply
 • 20 december, 2018 at 10:19
  Permalink

  Hej jag heter Mika och bor i Borås skulle vilja träffa er gillar trekant

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.