Behöver en vän och en kk!!

jag ung het och sexigTrevlig tjej från mellansverige söker kk. Jag är: Brunett, lagom mullig, mjuk, go, kåt, sexig, singel, snygg, snäll, träffsugen, är nånstans mellan 25-30 år, vill ha en knullkompis, hår på musen (en liten tofs), ganska stora bröst, villig, nyfiken, spontan.

Ja det var lite om mej. Är jag nåt för dej tror du? Vem du är vet jag inte, jag har skitsvårt att beskriva hur gammal en kille ska vara, hur han ska se ut och vara. Men i stora drag så gillar jag killar som har vett att ta för sej och killar som är säkra i sej själv och är spontana. Droger och rökning går fetbort, ni behöver inte alls skriva till mej för jag vill ändå inte träffa er. Hör då av dej så träffas vi och tar det som det kommer därifrån. Kram.

5 thoughts on “Behöver en vän och en kk!!

 • 9 augusti, 2015 at 15:28
  Permalink

  Hej gillade verkligen dej du e fin
  å finna bröst har du
  skulle verkligen vilja träffa dej å prata lite kanske de blir nåt bor i göteborg men kan köra ditt du bor
  alkohol å drogfri jag är 26 år gammal.

  Reply
 • 22 juli, 2015 at 08:56
  Permalink

  Hej 🙂
  Jag gillade det du skrev om dig själv och du verkar vara en trevlig och fin tjej. Jag bor i Gävleborg och är en trevlig schysst kille/man (40+)som vet vad jag vill och gillar att träna och röra på mig mycket och är rök och drogfri 😉
  Det skulle vara trevligt att få prata lite med dig! Önskar dig en fin sommar!

  Reply
 • 19 juli, 2015 at 13:04
  Permalink

  Hejsan. ☺ Beroende på vart du kommer ifrån så ställer jag gärna upp och hjälper dig. Du verkar trevlig så de här kan bli bra. ☺?

  Reply
 • 25 juni, 2015 at 08:14
  Permalink

  Hej fina du,
  jag söker det samma som du.
  När kan vi ses?
  Kram

  Reply
 • 23 juni, 2015 at 17:25
  Permalink

  Tjena på dig snygging. Hur är läget med dig ikväll? Gillade verkligen din press. Skulle gärna vila prata mer med dig. Hoppas på svar. Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.