Jag vill ha sex på udda platser

Finns det någon kille här som precis som jag är sugen på att ha sex på udda platser? Jag har fantiserat om detta ett bra tag men inte hittat nån kille som vill och vågar, så jag gör ett nytt försök igen.

Jag är en helt vanlig tjej som lever ett helt vanligt liv men jag blir så less på den grå vardagen och jag måste ha lite spänning för att stå ut. Killen jag söker ska vara en kille som är sej själv, alltså ingen fåfäng kille som bryr sej om vad andra tycker och tänker.

Jag kanske ska skriva att det är inte sex offentligt inför andra jag är ute efter, absolut inte, sex är en privatsak och jag vill inte visa upp mej på det sättet för okända människor. Men jag tänder på att ha sex på udda platser, det är bland annat det jag tänker på när jag tillfredsställer mej själv.

Nu är det dags att förverkliga denna fantasi, kan du hjälpa mej med det?

4 thoughts on “Jag vill ha sex på udda platser

 • 22 november, 2016 at 13:44
  Permalink

  Ja, tanken har definitivt slagit mig flera gånger när jag är ute och går. Om du bo i Stockholm vill jag gör a komma i kontakt med dig.

  Reply
 • 21 november, 2016 at 20:52
  Permalink

  Hej!
  Vart bor du? Jag kan stå till tjänst i mellansverige.
  Hör av dig så tar vi det därifrån!

  Reply
 • 21 november, 2016 at 13:01
  Permalink

  har alltid sätta mig fantisera varm fan i ett förband, värm kvinna väntan linje i snabbköpet, i skogen, och inte för att en kyrka? risken, gör rädsla mig hårt. Jag är en normal person, tråkig dag till dag, alltid densamma. sätta mina fingrar mellan benen när du kör . vågar du?

  Reply
 • 5 november, 2016 at 23:53
  Permalink

  Hej! Kanske kan hjälpa dig.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.