Bisexuell tjej söker likasinnad älskare

Bisexuell tjej söker likasinnad älskareHej hallå, jag söker brett för min önskan är inte så lätt att uppfylla. Jag är en välutbildad, självsäker och livsglad tjej som är bisexuell och värnar om min självständighet. Det jag vill ha i mitt liv är en bisexuell älskare, som också kan tänka sej att dela mej med andra, och njuta av det helt naturligt.

Det där ”och njuta av det” är oerhört viktigt! Många män lockas av tanken på att ha sex med flera och att se sin kvinna påsatt av en annan man eller kvinna. Men när det väl blir verklighet så kickar svartsjukan in många gånger. Fundera noga innan du kontaktar mej, jag väntar nämligen på den rätte och har inte bråttom.

Utseende är inget jag funderar på men däremot din personlighet. Du ska ha ett ordnat liv med ekonomi, arbete och rent socialt bra liv. Själv har jag ett rikt liv med många vänner och jag tror att det är en förutsättning för att kunna tillåta sin partner att få älska och bli älskad av alla. En person som inte har något socialt liv blir gärna en sådan som vill knyta sin partner till sej 24/7! Så, fundera noga och när du har gjort det och om du känner att du är en sådan person jag söker, ta då kontakt så snackar vi, kram!

3 thoughts on “Bisexuell tjej söker likasinnad älskare

 • 20 april, 2016 at 04:34
  Permalink

  Hej jag skulle kunna knulla dig och en – 4 kvinnor till seriöst hör av dig är jämt kåt

  Reply
  • 27 juni, 2016 at 14:26
   Permalink

   Hej är själv lätt bi och jag tycker det måste vara det bästa sättet jag har kamrater som kan träffas du nestämmer Stockholm

   Reply
 • 24 februari, 2016 at 10:33
  Permalink

  Jag skulle vilja kulla dig och en kvinna till samtidigt

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.