Hårig och naturlig tjej söker dito kille

hårig och naturligHär finns en hårig och naturlig tjej som söker en dito kille för sköna stunder på två. Jag gillar inte att förändra mej och min kropp, jag är den jag är och är så som jag är skapt.

Varför ändra på naturen? Det är inte min grej! Det är inte alla som tänker som jag eller som accepterar sej själva så som dom är. Därför tänkte jag kolla läget här och se om här finns en kille som är som jag är?!

Så, fåfänga killar som rakar bröstet, sminkar sej och håller på, ni behöver inte svara! Men ni andra, som är som jag, hör av er! Jag har väl inte några stora krav, du bör vara i min ålder, 20-30 år, seriös och jordnära. Först och främst är det en sexkompis jag söker men om det skulle uppstå känslor som är ömsesidiga är jag inte den som tackar nej. Vem tackar nej till kärleken om den skulle dyka upp?!?! Nåväl, jag tror det är svårt att hitta kärleken på här, det är ju en sexblogg, men man vet aldrig.

Killar i min ålder som vill och vågar ses irl och som är seriösa, naturliga och jordnära, jag vill träffas snart! Vi kan ha en härlig höst och vinter tillsammans, det är så trist att vara singel och ensam då. Du är självklart singel!!! Puss och Kram från mej!

Här finns en hårig o naturlig tjej som söker en dito kille för sköna stunder på två. Jag gillar inte att förändra mej o min kropp, jag är den jag är o är så som jag är skapt.

One thought on “Hårig och naturlig tjej söker dito kille

 • 5 augusti, 2017 at 13:29
  Permalink

  Tjabba!
  Låter underbart! Älskar kvinnor med fötterna på jorden. 🙂
  Mvh,
  Marcus

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.