Emo tjej, Domina letar efter undergivna slavar

Domina letar efter undergivna slavar

Hej, jag är Lena, 18 år, går i skolan, har svart hår av medellång längd, bruna ögon där min uttalade sadism glittrar, jag är 168 cm, liten och riktigt coolt knubbig. Mina enorma 95F-bröst är en gudomlig gåva som jag vet hur jag använder för att attrahera män. Jag är en EMO-prinsessa, men också väldigt dominerande och jävligt strikt! Vad jag letar efter är exakt vad du vill ha? Du ska försköna mitt liv med ditt värdelösa, ovärdiga slaveri!

Du måste betala för mina humörsvängiga, giriga nöjen och behov med din frihet! Du får absolut inte ställa några som helst villkor och absolut inte förvänta dig något i gengäld! Jag kommer att kontrollera dig och pressa dig fysiskt och mentalt till din smärttröskel… och kanske ännu lite längre än så! Jag vet att du i alla fall har förtjänat mig och att jag inte ens kan straffa dig nog, men jag ger dig bara den här enda möjligheten för din ovärdiga vädjan, i form av en detaljerad ansökan, som kan få mig att ta fram piskan!

Dark Princess Lena

5 thoughts on “Emo tjej, Domina letar efter undergivna slavar

 • 30 juli, 2020 at 13:36
  Permalink

  Är en ug äldre man som vill tuktas till att behaga Madame.slaven sven

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 01:27
  Permalink

  Kommer göra vad du än kräver. Aldrig säga emot. Har inte tappat min oskuld men det är upp till dig vad som händer med den, har inga förväntningar. Hela min kropp är din.

  Reply
 • 3 mars, 2020 at 01:22
  Permalink

  Kommer göra vad du än kräver. Aldrig att säga emot. Är också en oskuld men kommer inte ha några förväntningar att tappa den. Vad du än vill göra kommer jag gå med på.

  Reply
 • 7 december, 2019 at 01:56
  Permalink

  Du ser jättevacker ut. Skulle göra mycket för att behaga dig.
  Ser framför mig hur du tvingar mig att gå runt hemma hos dig klädd som maid, med kort kjol och strumpbyxor.
  //ung oskuld

  Reply
  • 19 januari, 2020 at 11:51
   Permalink

   Nådiga Madame Lena! Önskar bli tuktad till lydnad och behaga Madame. Är en äldre ug herre.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.