Ett eller flera återkommande sexmöten?

Ett eller flera återkommande sexmöten?

Jag letar efter någon man för ett trevligt sexmöte, kanske fler om det första var bra för oss båda. Utseendet är viktigt för attraktionen men så är även personkemin mellan oss. Ser gärna att vi träffats och tar en öl eller något så vi får lära känna varandra lite och skapa ett första intryck, förhoppningsvis då ett positivt! Jag attraheras vanligtvis av män med helskägg och mycket tatueringar, men det är verkligen inget måste. Gärna lite grövre och lite biffiga killar då jag själv är av lite större modell och det är mysigt att känna sig lite mindre än killen. Har du lite rumpa är det ett stort plus för mig!

Först och främst är jag ute efter lite hårdare sex, jag vill ha en kille som verkligen är bestämd och tar för sig av vad han vill ha men ändå utan att vara för dominant. Jag är inte så duktig på att vara undergiven men tycker om när en man kan sätta mig på plats, vilket verkligen behövs ibland. Sen om vi kan träffas flera gånger så tänker jag mig att sexet kan utvecklas och bli mer brett.

Träffar sker hemma hos dig och skydd är ett måste. Din ålder är mellan 27 och 38 år. Byte av foto kan göras på kik efter ditt första svar, det är ju lika viktigt att du finner mig attraktiv som jag finner dig! Hoppas att det finns någon här som känner att de passar in och vill höra av sig till mig nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.