Sex utomhus

Sex-utomhusSex utomhus när det är vår och sommar, det är helt underbart. Vad är det som händer med min kropp då? Jag är som tokig, bara måste ha sex, helst utomhus, det är riktigt spännande och skönt. Värmen och solen gör ju de flesta lite extra kåta, säkert dej också! Det är en underbar tid och jag vill njuta så mycket jag bara kan. Även om det inte är vår och sommar alltid så kan vi ses och umgås även på den mörka och kalla årstiden, höst och vinter. Jag är som sagt öppen för förslag. Men att vara utomhus och busa är något jag gillar extra mycket.

Jag vill ha sex både där risken att bli påkommen är minimal men även sex där risken finns att man blir påkommen. Inte var som helst såklart, lite sunt förnuft har jag kvar fast jag är en rejält kåt tjej. Finns du man, som känner som mej? Som är i min ålder, dvs. runt 25 år, singel, fräsch, spontan, snäll och seriös. Du som hör av dej ska också våga ses i verkligheten, det är lixom ingen chattvän jag söker, men det fattar du nog?! Har du det som krävs, skriv då en rad så kanske vi kan ses snart.

3 thoughts on “Sex utomhus

 • 2 januari, 2021 at 08:28
  Permalink

  Riktigt spontan kille 🙂 har stor och tjock kuk! är på att göra det utomhus.

  Reply
 • 27 maj, 2013 at 14:46
  Permalink

  Hej!..låter helt underbart vad du beskriver..finns inget mer spännande att ex vara utan underkläder tillsammans..och kunna känna lite småmysigt på varandra närsomhelst..inte för offentligt..:)..men i skymundan..sedan dra sig undan någonstans och fortsätta lite mer:)..och känna spänningen och upphetsningen..:)..och vetskapen att chansen att bli påkommen är minimal men ändå finns där..:)

  Reply
 • 5 maj, 2013 at 17:26
  Permalink

  Hej är en 20 årig oskuld som tänder mycket på kåta milfs och är alltid kåt och runksugen så hör gärna av dig om du är intresserad.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.