Finns här en älskare som vågar ha en hemlig sexrelation?

Finns här en älskare som vågar ha en hemlig sexrelation?

Jag söker efter EN älskar som kan, vågar och vill ha en hemlig sexrelation med mig, där ömsesidig respekt och njutning både ges och fås. Jag söker efter en älskare som längtar efter just mig, mina kyssar, mina smekningar, min kropp och min våta, trånga, kramande, sköna, fräscha fitta. Jag söker efter en älskare som jag kan njuta fullt av och med, både i sängen och utanför. Jag söker efter en älskare som är gift eller sambo, men ändå har tid och omsorg över för en älskarinna i tillvaron. Jag söker efter en älskare som verkligen vet hur man behandlar en kvinna och förgyller hennes tillvaro varje dag.

Jag tänder lite extra på att få låna en upptagen man, utan att frun eller sambon får reda på någonting om vad vi håller på med i smyg. Bara få låna och njuta till fullo av på alla sätt. Att låna och använda hennes man till sköna, härliga möten, trevliga samtal, resor, middagar osv. Bara ta det bästa och sedan lämna tillbaka honom som om ingenting har hänt. Tänder på att besöka en gift man i deras gemensamma hem, ha sex i deras säng, har gjort det tidigare och det gav verkligen mersmak. Kanske ge honom små sexiga uppgifter, som kanske att gå hem och kyssa sin fru efter att först ha slickat min fitta ordentligt, eller be henne suga hans kuk efter jag ridit på den.

Jag älskar även sånt som kyssar, smek, hångel och oljemassage. Jag hatar anal-, barn-, djur-, cam- eller telefonsex. Jag gillar resor, middagar, shopping och trevliga samtal.

Krav: 100% diskret, frisk både mentalt och fysiskt, renlig, stor social kompetens och intelligens, inte något skägg eller mustasch, välutrustad och uthållig, någon som älskar att slicka fitta och ge mig oljemassage, snus-och rökfri, i åldern 38 till 50år, du ska bo i min närhet (Vetlanda, Eksjö, Nässjö i eller runt omkring dessa orter) för det ska vara enkelt och smidigt att träffas ofta, verifiering sker via cam på skype och telefonkontakt före en eventuell dejt som sker irl, du ska kunna ta emot mig i ditt hem eller ha annat trevligt ställe att träffas på. Om det finns någon som är exakt vad jag söker och förstår vad jag söker efter, så får du gärna höra av dig med ett svar till mig, resten ni kan låta bli att svara mig, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.