Fredag kväll och nyss kommit från duschen ;-)

jag nyduschadNu är det fredag kväll och jag har precis kommit ut ur duschen. Veckan har varit bra, mycket att göra på jobbet men jag trivs super på mitt jobb! Jag brukar alltid ha nåt inplanerat när det är helg och lediga dagar men denna helgen har jag inget planerat. Så jag är lite rastlös så fick jag en lysande idee. Jag kanske skulle vara lite busig och kolla om det finns nån trevlig kille som vill ses i helgen?

Jag vill ses helt utan att vi planerar vad vi ska hitta på. Känns bäst att inte planera för mycke d brukar inte bli som man tänkt sej iallafall. Självklart hade det varit fantastiskt kul om jag träffa en kille som det klickade med, nån att ha kul OCH skönt med, det hade vart nice!! Jag kan ses redan ikväll om jag har turen att någon som bor nära mej svarar. Jag bor i södra sverige, mer än så säger jag inte här.

Känner du för att träffas i helgen och hitta på nåt och är en kille mellan 25 och 40 bast, singel!!! och inte har några förväntningar på vår träff. Utan du gillar läget och gör det bästa av vår träff, även om vi inte känner nån attraktion så kan vi faktiskt ha kul som vänner. Väntar med spänning.

5 thoughts on “Fredag kväll och nyss kommit från duschen ;-)

 • 19 november, 2013 at 06:42
  Permalink

  tja, ung kille född 90 med extremt stor sexlust, behöver hjälp och bli av me den, gillar att ha sex länge, kontakta mig!

  Reply
 • 3 november, 2013 at 18:30
  Permalink

  Hej ! Jag bor i södra Sverige och är villig att träffas när som. Har inga förväntningar på vad som kommer hända ifall vi träffas! Skriv till mig på kik:

  Reply
 • 27 oktober, 2013 at 11:39
  Permalink

  Unga svart kille. 30 yearsLiving i stockholm.

  Reply
 • 26 oktober, 2013 at 22:43
  Permalink

  ja gillar du stor kuk 23cm så kanske jag är din man. har krav på rakad fitta. ha d

  Reply
 • 26 oktober, 2013 at 06:11
  Permalink

  hej söt adda mej på kik du kommer inte ångra dej

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.