Gillar att visa upp min sexiga kropp, vill du titta?

min-sexiga-kroppTycker du om det du ser? Gillar du sexiga kåta kvinnor? Tycker du om en kvinna som vill visa upp min sexiga kropp och går igång på det? Då måste du läsa vidare. Jag är inte på något sätt ute efter nåt förhållande utan vill bara få utlopp för det som jag går igång på. Det handlar inte om att vi ska ha någon kroppskontakt, det vill jag vara väldigt tydlig med.

Vi ses, tar allt som det kommer, blir du kåt, ja, då får du runka, jag gör inte det till dej. Men om du blir kåt och börjar runka när du ser mej så är det helt perfekt, det gillar jag. Kanske börjar jag fingra på mej själv inför dej, kanske inte, jag kanske väntar tills du inte ser, vi får se.

Inget går att planera givetvis, men något sånt här är det jag söker. Respekterar du mej och det jag skrivit och tänder på sexigatjejer så hör av dej! Din ålder, civilstånd och liknande är för mej helt ointressant. Män och kvinnor kan höra av sej, även par kan möjligen vara intressant!! Vi höres snart hoppas jag!

5 thoughts on “Gillar att visa upp min sexiga kropp, vill du titta?

 • 23 maj, 2023 at 08:46
  Permalink

  Hej!

  Jag är en 24 årig vältränad kille från Gbg som gärna hade träffats. ;))

  Reply
 • 28 oktober, 2018 at 00:27
  Permalink

  Det verkar inte fungera att kommentera.

  Reply
 • 28 oktober, 2018 at 00:22
  Permalink

  Hej,
  Jag går igång väldigt mycket på det här och skulle gärna prata mer med dig. Maila eller kontakta mig om du skulle vara intresserad.

  Reply
 • 27 oktober, 2018 at 22:22
  Permalink

  Hej, jag tycker verkligen om det jag ser och är väldigt intresserad.
  Kontakta mig gärna om du vill ge mig ett försök.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *