Vilken är din favorit ställning? Min är bakifrån och 69an!

favorit ställningHallå hallå, trevlig tjej här som gillar att snacka om allt möjligt och vill ha kontakt med killar som också vill snacka lite sex. Jag tycker det är häftigt att snacka med killar om sex och vad dom gillar och föredrar. Det är det bästa sättet att lära sej hur killar vill ha det. Tex. vilken är din favorit ställning?

Min favvo är utan tvekan bakifrån, men också 69an är härlig. När jag står på alla fyra och svankar och visar upp hela min renrakade fitta för dej, bara då rinner det till. Jag gillar att bli knullad bakifrån men också att bli slickad när jag står och svankar på alla fyra med fittan högt. Att få fittan slickad samtidigt som jag suger kuk får mej att komma ganska snabbt, det är så läckert så det finns inga ord för det. Att rida är också härligt och jag älskar att rida och smeka mej själv så du ser det och blir kåt av det.

Finns det nån kille här som vill snacka lite sex? Tänker väl inte att vi ska ses utan mest snacka, men vi får se vad som händer. Hör av dej, jag väntar på ditt svar! Kram

4 thoughts on “Vilken är din favorit ställning? Min är bakifrån och 69an!

 • 8 december, 2018 at 22:51
  Permalink

  Hej det är Mika i Borås skulle vilja träffa dig gillar 69, doggystyle, bli riden jag slickar dig till orgasm

  Reply
 • 3 december, 2018 at 09:52
  Permalink

  Jag vill gärna chatta om sex. Det är alltid upphetsande att få reda på vad en kvinna går igång på. Hör av dig!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.