Händig karl efterlyses för hjälp x2 ;-)

jag visar brösten

Tjenare, jag är en trevlig och söt tjej som är på jakt efter en händig karl som inte har tummen mitt i handen. Jag själv är så kass på sånt, jag har minst sagt tummen mitt i handen haha. Det finns två anledningar till att du ska vara en händig karl! Dels går jag igång på händiga karlar som man kan se har jobbat hårt, arbetarhänder är nice, även overall eller vad ni har på er när ni jobbar.

Händig man sökes

Andra anledningen till att jag söker en händig karl är att jag precis har flyttat till en ny lägenhet och behöver lite hjälp. Det är tavlor som ska upp, TV:n ska fästas på väggen, möbler som jag köpt som ska skruvas ihop, ja lite sånt. Jag kan fixa vänner som hjälper mej men jag tänkte förena nytta med nöje hehe.

Du söker inte bara sex-tjejer

Därför söker jag dej händiga karl som har lust att hjälpa mej. Men jag vill använda dej till mer än att skruva upp tavlor. Jag vill att du och jag njuter under täcket, lite som tack och lite för jag verkligen behöver det! Gärna mycket bodycontact, i varje paus om du vill!! När du hjälper mej så fixar jag käk och sånt så det behöver du inte tänka på. Vill du hjälpa mej på båda sätten?

6 thoughts on “Händig karl efterlyses för hjälp x2 ;-)

 • 17 juli, 2023 at 09:54
  Permalink

  Hej är en snäll och händig kille på 50 år som gärna vill hjälpa dig. Din annons låter riktigt intressant så hoppas du har lust att svara mig, kram.

  Reply
 • 11 augusti, 2020 at 11:43
  Permalink

  Hej!

  Behöver du fortfarande hjälp? Händig man här som mer än gärna skulle hjälpa dig! Jag kan spika upp tavlor, hjälpa dig med TVn, skruva ihop möbler och allt du vill…Säg bara vad du vill ha gjort så fixar jag det direkt. Du får använda mig till vad du vill! 😉

  Reply
 • 7 april, 2019 at 20:24
  Permalink

  Om du gillar riktigt mogna män, som vet hur en fiol ska spelas och en båge spännas. Så har du en här.
  Handyman till yrket, hår på bröstet, expert på hantera alla behov.

  Reply
 • 17 januari, 2014 at 21:46
  Permalink

  Tjena. Jag är en hantverkare på 24 bast och jsg är riktigy grym på att sätta upp tv apparater ja det mesta kan jag fixa inom bygg.
  Hade

  Reply
 • 3 december, 2013 at 21:49
  Permalink

  Här har du en händig kille på 26 som gärna hjälper dej 😉

  Reply
 • 27 november, 2013 at 06:40
  Permalink

  Tjeenare jag är en snickare från stockholm som är väldigt intresserad av din annons! Skicka iväg ett mail till *****, trots namnet på mailen är jag mogen, 21 år gammal

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *