Ska vi flirta lite och sen ser vi vad som händer

Hallå alla sugna grabbs! Nån där som kan tänka sej att flirta lite med mej på chatten? Jag skulle inte våga träffas nu direkt men gärna lite snuskigt snack och så småningom kanske visa lite i webcam.

flirta liteJag är en mogen tjej som inte på långa vägar är för gammal för att ha roligt och då menar jag knullkontakt sex. Men eftersom det var ett tag sen så vill jag gå lite försiktigt fram. Kanske jag vågar träffas sen när vi har umgåtts ett tag på nätet, men tills dess kan vi väl ha mysigt och flirta i webcam med varandra?

Du får inte vara för ung så sätter gränsen vid 25 år och över det. Jag är en helt vanlig tjej och ser väl ut som de flesta i min ålder. Däremot har jag alltid varit väldigt sugen på sex. Låter det som något du skulle våga prova med mej?

Det är upphetsande att börja med bara ett snack och sen kan vi dra det till att visa lite av oss själva. Jag blir sugen nu när jag skriver om det och kan knappt vänta tills du hör av dej!

2 thoughts on “Ska vi flirta lite och sen ser vi vad som händer

 • 17 juli, 2023 at 09:59
  Permalink

  Hej Jag är en snäll, enkel och okomplicerad kille på 50 år, och jag blev riktigt taggad på din annons. Tycker det verkar riktigt spännande. Vill jättegärna lära känna dig, så kanske vi kan chatta lite och se vad som händer. Hoppas verkligen du har lust att svara mig, kram så länge.

  Reply
 • 8 april, 2019 at 03:08
  Permalink

  Hej jag heter Mika Malm och bor i Borås skulle vilja träffa dig. Jag jobbar som skogshyggare men har semester denna veckan.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *