I natt är jag din!

jag naken och kåtLetar du efter en skön knullkontakt? En partner för en natt? Jag kan erbjuda ett otvunget och okomplicerat sexigt förhållande! För bara en natt eller kanske något som återkommer. Jag är singel, i farten med både jobb och träning och andra fritids sysselsättningar. Älskar mitt arbete, brinner för det och har många sociala kontakter på min lediga tid.

Det är precis så som jag vill ha livet. Förutom en sak. Mitt sexliv är lite tomt just nu! Jag har fantasier och drömmar jag vill ha uppfyllda! Och jag vill att den man eller kille som ska hjälpa mig med det kan hålla isär värme, kärlek och gemenskap med sex. Jag menar alltså jag har allt det andra i mitt liv och det är perfekt. Sex är ett behov som också ska fyllas, men något man inte behöver dela med någon man nödvändigtvis älskar.

Jag skiljer på de sakerna, även om jag såklart också har varit i förhållande där både kärlek och sex funnits. Jag är i övre 20-årsåldern, tycker om att hålla mig fräsch och klär gärna upp mig. Det skiftar utifrån humöret. Ibland är det bara myspys som gäller och mjuka sköna kläder, och andra dagar ligger raffsetet kvar i byrålådan och det blir rent naket.

Du har kanske fattat nu hur jag vill ha mitt liv inordnat: natten tillhör dig och mig! Om du är gift eller singel, spelar ingen roll. Åldern har inte heller så stor betydelse, men du ska vara torr bakom öronen och ännu i arbetslivet! Huvudsaken är att du älskar kåta tjejer, och nöjer dig med sköna, sexiga stunder i min eller din säng.

Och du, jag är inte bara het i sängen – golvet, bordet, stolen funkar också bra 🙂 Låter detta som något för dig? Kontakta mig i så fall så kan jag berätta om vilka fantasier jag vill ha uppfyllda.

6 thoughts on “I natt är jag din!

 • 2 september, 2021 at 20:56
  Permalink

  Hej! du kan prova mig om du vill

  Reply
 • 22 september, 2019 at 00:56
  Permalink

  49-årig gift man som söker äventyr vid sidan om.
  Jag kommer inte göra dig besviken.

  Hör av dig!

  Reply
  • 3 september, 2021 at 01:24
   Permalink

   Hej! Jag e 20 år kanske du vill prova mig.

   Reply
 • 21 oktober, 2013 at 17:34
  Permalink

  hej jag är en 25 år vill träffa dig i IRL vi kan hitta på nåt kul att göra

  Reply
 • 2 september, 2013 at 22:40
  Permalink

  Tjaa, låter som ett mycket bra liv du, har precis detsamma men att hitta nån o ha sex regelbundet med utan känslor är inte de lättaste, testar de här nu. 😉 är en kille på 189, gillar kläder o stil, krogen e med okej 😉 hihi
  Skicka ett mail om jag låtet intresant så kan vi prata mer 🙂
  jag vet grymt porrig mail 😉 puss mvh Tobias

  Reply
 • 29 augusti, 2013 at 14:56
  Permalink

  Jag är en ung kille nyligen fyllt 18 år, har nyligen haft jobb men slutade på grundd av dålig chef, men är en singel kille med mörkblont hår, grå ögon i skiftande grönt lite kurvig men inte tjock om jag själv får säga 171 cm på längden och älskar brunetter sexy, som söker en skön upplevelse i sängen eller vart det än behagar mig antar jag söker inte ett förhållande för tillfället vill bara ha en trevlig sex upplevelse är villig att uppfylla dina önskemål när det så väll behagar dig.
  min e-mail är:
  nr:
  hör av dig om du är intreserad. 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.