Ska vi ha en skön höst tillsammans????

jag naken och kåt

Tjaaa alla trevliga killar och tjejer. Här har ni en helt vanlig tjej som vill ha en skön höst! Jag har varit singel nåt år nu och det är så trist att vara ensam även om jag trivs jättebra med singellivet. Jag vill inte ha nån pojkvän så det är alltså inget förhållande på det sättet jag söker utan det är mer en schysst killkompis jag söker.

Nån att ha kul med, nån att hitta på kul saker med och ha mycket sex med, på alla möjliga platser, både ute och inne. Kanske i skogen, i en park, på stranden, i ett provrum, hemma i sängen, ja var som helst. Fast nu är hösten här och det börjar bli kallt och ruggigt ute men än kan man busa ute hehe. 

Jag älskar att vara naken så ofta jag kan så därför hoppas jag på att träffa en kille som gillar att vara naken, men det är såklart inget krav. Om du skulle känna dej obekväm med att jag går naken så har jag kläder på mej, lite iallafall. Men innan vi har lärt känna varandra så lovar jag att behålla kläderna på ha ha. Lite skämt och lite allvar, men jag gillar att vara naken och är det så fort tillfälle ges, naturligtvis klär jag inte av mej på stan och så hahaha.

Vem är du då? Först och främst ska vår personkemi stämma, du vill precis som jag fortsätta vara singel och träffas helt kravlöst och du är inte äldre än 50 år, Ja det låter kanske som en hög ålder men jag har faktiskt sett många riktigt snygga och manliga 50 åringar, alla är inte gubbar då.

Jag vill träffas ganska snart, jag tror inte mycket på att sitta och skriva på nätet i veckor innan man ses. Det kan vara helt bortkastad tid om personkemin inte stämmer, och personkemin vet vi först när vi träffats IRL. Vad säger du? Intresserad av att träffas helt förutsättningslöst? Vi snackar i chatten så ser vi var vi hamnar, allt kan hända.

6 thoughts on “Ska vi ha en skön höst tillsammans????

 • 18 september, 2021 at 08:23
  Permalink

  Hej,
  49 år sover alltid naken. Erfaren och hög sexlust
  Örebro

  Reply
 • 27 november, 2020 at 10:50
  Permalink

  Hej sötnos jag är en kåt kille som skulle vilja slicka och knulla med dej Rikhard utanför Kiruna.

  Reply
  • 3 september, 2021 at 16:03
   Permalink

   Hej! 20år vill träffa dig gärna, hör av dig

   Reply
 • 10 november, 2013 at 23:12
  Permalink

  Hej! 18 år. Träffar dig gärna. Hör av dig här

  Reply
 • 12 oktober, 2013 at 14:56
  Permalink

  hej jag är 25 år bor i en 1 är singel är 176 cm
  skulle vilja träffa dig

  Reply
 • 12 september, 2013 at 21:31
  Permalink

  Hej!

  Vem gillar inte när en tjej går runt naken? 😉
  22 åring från Stockholm som är riktigt sugen. Hör av dig! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.