Intresserad av en erotisk relation

Intresserad av en erotisk relation

Kvinna på en mycket hög nivå som ser attraktiva, potenta män (gärna äldre) enbart som objekt för sexuella möten och erotiska urladdningar. Jag kommer från en mycket framstående familj med föräldrar på en hög social nivå och är ekonomiskt helt oberoende. Jag har mycket att erbjuda rätt man, förutom ett behagligt utseende, skarpt intellekt och en stil på hög nivå. Det är därför jag letar efter en man som absolut kan ge mig vad jag kräver, ingen dum, simpel slusk som bara tänker med kuken.

Om rätt man hittar mig här, och detta bevisar sig ganska snart, kommer han också att få lära känna min andra mörkare sida, för även om jag på ytan är en framgångsrik ängel så döljer det sig något djupt och smutsigt bakom den fasaden, men jag vill inte fördjupa mig mer om det i den offentliga profilen. Klicka nedan för att svara mig.

2 thoughts on “Intresserad av en erotisk relation

 • 21 februari, 2022 at 11:26
  Permalink

  Hej, vet inte vad du menar med äldre men är själv 57 år från Västerås. Behagligt utseende är upp till dig att avgöra men är väldigt intresserad av erotisk relation. Hör gärna av dig så får vi se om vi kan mötas upp till och börja med. Får se om vi gillar varandras utseende och stil. Mail, [email protected]

  Reply
 • 1 maj, 2021 at 14:11
  Permalink

  Du har inte fått någon som skriver till dig, vet inte hur seriöst du är men jag gillar mys, kärlek och nu kyssar.

  Kik: kularkul

  Jag är väl ganska snygg men det beror på vem som tittas 😃

  Vore trevligt.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.