Jag är sugen på mys och bus till helgen!!

jag naken i duschen

Det är höst, det är mörkt, det är ruggigt och mitt i alltihop så är jag en tjej som är frusen av mej. Ja då hajar du nog att jag inte trivs så bra med hösten. Vem gör det egentligen, visst är hösten fin när löven skiftar färg och så men nu är löven borta, nu är det inte alls fint. Jaja så är det, får försöka gå i ide tills våren är här.

Jag vill träffa en kille, gärna till helgen som vill ha både mys och bus i helgen, gärna hela helgen om det kan funka? Jag vill fixa lite gott käk, kanske kolla nån film och bara vara. Inga måsten, ingen planering eller nåt sånt. Helst vill jag att vår kemi klickar och att vi tänder på varandra, men det vet vi inte, vi får chansa helt enkelt.

Många vill ses typ på stan först, men se det vill inte jag. Du får vägbeskrivning hem till mej, jag går ut och möter dej sen går vi upp till mej, tar en fika och snackar. Vill du sen stanna kvar, ja om du får alltså hahaha så stannar du och vi har en trevlig, mysig och riktigt busig helg. Jag utlovar god mat och trevligt sällskap och en skön säng om vi kommer så långt?!?!?! Det allra bästa hade varit om vi träffas fler gånger, jag är ju frusen nu när det är höst. Hoppas du finns därute någonstans! Puss & Kram

4 thoughts on “Jag är sugen på mys och bus till helgen!!

 • 5 december, 2013 at 16:59
  Permalink

  Hej! Ditt förslag till en helg låter ju alldeles underbar 🙂 men måste absolut duscha tillsammans oxå det är ju fantastiskt eggande att långsamt tvåla in varandra 😛 Att somna tätt intill varandra efter en massa sex är det bästa jag vet sen vakna och bara ligga och småsmekas tills man inte kan hålla sej längre

  Reply
 • 21 november, 2013 at 22:27
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille på 27 år från Sthlm. Har inget planerat för helgen och har tillgång till bil och ogillar hösten lika mkt som du. Är normalbyggd.

  Mysa? Hör av dig mail: *********

  Reply
 • 19 november, 2013 at 22:13
  Permalink

  Hej

  Jag är Daniel 33 år från Stockholm. Jag kan hjälpa dig 😉 kan vi skriva på mejl?

  Vi hörs

  Reply
 • 19 november, 2013 at 06:47
  Permalink

  din helg låter som en dröm för mig, vill komma bort några dar, jag är född 90 mogen för min ålder och flörtig av mig, lätt att prata med, snäll och enligt mig själv ganska snygg, tatuerad lite längre hår, brun/blondt. hör gärna av dig om du vill träffas:)

  maila: *******
  (utan punkter)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.