Sköööön erotisk massage du & jag???

jag visar pattarnaNu är jag så förbaskat trött på ons och snabbisar, jag vill ha lite mer än så. Nu vill jag träffa en karl som jag kan njuta med länge, gärna en hel helg om det skulle funka. Jag vill börja att berätta att jag söker ingen pojkvän!!! Jag vill ha passion och maximal hämningslös njutning med lååånga förspel och mycket mys.

Vi börjar kanske med en god middag och fortsätter med ett gott glas vin eller en god drink. Levande ljus brinner överallt, stämningen är skön och erotisk. Jag gillar att få och ge erotisk massage gärna med nån skön massage olja.

Jag är ingen expert på att massera men det behövs inte, jag går på känsla, det brukar uppskattas. Kanske myser vi en hel helg, kanske bara en kväll och natt, vi får se vad vi båda vill. Jag är en omtänksam tjej som är mycket social och mitt liv är ordnat på alla sätt. Killen som svarar mej ska också ha ett ordnat liv, vara drogfri, renlig och seriös. Jag söker inga engångs ligg utan vill ha nåt mer stadigt men utan kärlek. Låter detta som något för dej? Hör då av dej, jag väntar med spänning!!

5 thoughts on “Sköööön erotisk massage du & jag???

 • Pingback:Söt tjej vill mysa och ha sex med långa sköna förspel!!

 • 27 december, 2013 at 02:44
  Permalink

  Är en 25årig kille som gärna kommer över och värmen din härliga kropp, men lite massage och sensuella stunder. Har länge haft en fantasi om att få ha sex med en äldre kvinna (MILF).Bor i Göteborg men besöker Stockholm tit som tät

  Reply
 • 5 december, 2013 at 17:00
  Permalink

  Ring mig jag heter Sven o vill knulla dig ring mig 0723******

  Reply
 • 24 november, 2013 at 16:59
  Permalink

  jag ställer gärna upp på att ge och ta erotisk massage
  adda skype; *****
  hoppas vi hörs där 🙂

  Reply
 • 1 november, 2013 at 06:54
  Permalink

  Hej

  Jag är Daniel 32 år från Stockholm. Jan kan hjälpa dej. Kan skriva vi på mejl?

  Vi hörs

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.