Jag tänder på tuffa hårda killar

Jag tänder på tuffa hårda killar

Jag tänder på hårda killar, tatuerade och man blir nästan rädd när man ser dej, det är såååå upphetsande. Jag vill vara din leksak, du får göra vad du vill med mej så länge du inte gör mej illa så klart. Innan vi börjar leka måste vi lära känna varandra, jag måste känna mej trygg med dej för att kunna njuta maximalt och slappna av. Jag kan även svänga om och vara dominant, jag gillar båda delarna.

Din ålder är kring 20-35 år, du gillar att hålla dej ren och du luktar som en riktig man. Singel eller inte, spelar ingen roll för mej, vi ska ju bara utnyttja varandra och njuta. Jag bor själv så vi kan ses hemma hos mej. Första träffen sker på stan på typ ett café eller liknande. Känner du att du är mannen jag söker så hör av dej så hörs vi och snackar lite mer privat.

6 thoughts on “Jag tänder på tuffa hårda killar

 • 19 mars, 2016 at 07:57
  Permalink

  Jag är en man som är gift som söker spänning i vardagen, ser ganska hård ut och uppfattas som kall och hård, förre detta bankrånare som suttit i fängelse jag är lång, tränad, snaggat hår, skägg, tatueringar, precis den mannen letar efter!

  Reply
 • 19 mars, 2016 at 07:39
  Permalink

  Hejsan en nyligen gift man som saknar spänningen i vardagen, jag har suttit i fängelse tidigare för väpnat bankrån i yngre dar, jag är pålitlig, omtänksam, hård, respektfull. Jag är 188cm, snaggat hår. Ser ut precis så som du vill att en man ska se ut och gumman jag luktar för gott oroa dig inte 😉

  Reply
 • 30 januari, 2016 at 07:08
  Permalink

  Hej är perfekt för dej ser ganska farlig ut rakad skalle tatuerad och med en bamse mellan benen tuff på ytan men en nallebjörn i kvinnligt sällskap hör av dej och du kommer inte få en lungan stund i sängen det handlar om 2timmars pass

  Reply
 • 28 december, 2015 at 00:34
  Permalink

  enkelt, manligt, komprisslöst o okomplicerat
  spontant, humoristiskt, men även flexibelt o tillmötesgående

  Det får vara på bådas villkor.Jag tar med mig en flaska vin o en blomma. Vilken färg ska det vara på den?

  Ngt otålig. Hör av dig snart.

  Reply
 • 17 december, 2015 at 01:20
  Permalink

  jag är här ; var är du ?

  Reply
  • 28 juli, 2018 at 18:39
   Permalink

   Svar Tack kan komma till gränna efter middagen 14 hör av mej då

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.