Kåt tjej söker kille som älskar att slicka fitta

älskar att slicka fittaEfterlyses: Killar som älskar att slicka fitta!!!!

Finns du här????? Jag söker kravlösa träffar lite då och då, vi ses, du slickar min fitta, vi skiljs åt, inget snack. Möjligen kan jag suga din kuk om jag känner för det och om jag vill så får du köra in din hårda kuk i min trånga fitta. Men först ska du slicka mej till flera orgasmer och när jag säger till dej att du ska köra in kuken så gör du som jag säger. Jag har en dildo som du kan använda samtidigt som du slickar mej eller så kan du pulla fittan samtidigt som du slickar fittan.

Jag är tjej, jag är en kåt tjej, jag har behov, jag har också rätt att vara snuskigt rakt på, så som jag är nu. Det är inget konstigt bara för att jag är tjej, det är en myt att killar är kåtare än tjejer!!!

Du ska se bra ut, du ska vara helrakad runt kuken, du ska vara nyduschad och lukta gott när vi ses. Första träffen sker på offentlig plats sen kanske du får hänga med upp till min lägenhet. Jag vill bara träffa en kille, inte flera, jag bestämmer vem jag vill träffa irl, svarar jag inte dej är du inte intressant så tjata inte! Slickar du bra vill jag träffas flera gånger! Du är mellan 25-30 år, vältränad, snygg och fräsch. Du är som mej ungefär *L*.

7 thoughts on “Kåt tjej söker kille som älskar att slicka fitta

 • 30 december, 2019 at 22:51
  Permalink

  Skicka ett Mail till mig

  Reply
 • 15 oktober, 2019 at 10:04
  Permalink

  Är det fortfarande aktuellt så är jag på.
  38 och gift. Kommer och slickar dig och sen drar jag igen. Är fräsch och ser yngre ut än vad jag är.
  Hoppas du hör av dig

  Reply
 • 10 januari, 2019 at 06:38
  Permalink

  ”Ge och ta”
  Landslagssimmare som rakar var du vill. Alltid nyduschad, glad och fräsch!
  Hör av dig

  Reply
 • 13 november, 2018 at 11:17
  Permalink

  hej, är du fortfarande intresserad så här runt vintertiden nu då det kan vara mysig så hör gärna av dig så kan vi byyta mera info.

  Reply
 • 20 oktober, 2018 at 03:48
  Permalink

  Jag kan absolut tänka mig att slicka din sexiga fitta timme efter timme. Det pulserar i min kuk när jag föreställer mig hur god fitta du har att slicka. Tror inte du ångrar dig

  Reply
 • 7 augusti, 2018 at 18:42
  Permalink

  Träffar gärna dig för sköna stunder;) hör gärna av dig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.