Seriös singeltjej söker en KK för sköna stunder

Seriös singeltjej söker en KK för sköna stunderAtt det ska vara så jävla svårt att hitta en KK, jag har provat ett tag nu och det är bara stolpskott som svarar. Jag gör ett nytt och sista försök och hoppas på bättre tur denna gången. Jag är het och gillar att göra det ofta och länge länge när det väl händer.

En gång i veckan känns som lagom att träffas, kanske över helgen och att vi övernattar hos varandra. Typ nåt sånt, kanske fixar vi lite god mat tillsammans om vi tycker det båda två. Men sen är det stopp där, vänner o inge mer, pallar inte att ha pojkvän just nu.

Hur du är utrustad spelar väl inte så stor roll men det är ett plus om du har en tjock snopp, det är extra gött hehe. Analt vägrar jag, alla killar vill tydligen köra den i nummer två och det är verkligen inte min grej.

Du är en kille i 25-30 års åldern eller däromkring, singel, snygg, tränad och 100% seriös. Gillar manliga killar, inga fåfänga killar, det går jag inte igång på lixom. Jaha, då är det bara att vänta och hoppas att nån svarar mej. Kyzz och smek på valfritt ställe!

5 thoughts on “Seriös singeltjej söker en KK för sköna stunder

 • 8 december, 2016 at 20:14
  Permalink

  vart i landet finns du om man får fråga?

  Reply
 • 17 november, 2016 at 19:51
  Permalink

  Jag skulle vilja träffas

  Reply
 • 11 november, 2016 at 11:19
  Permalink

  Hej hör av dig till mej så får vi ta reda på mer om varandra. puss o kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.