Sex med mej och kanske mer

Skulle du vilja bli min KK och träffas ibland? Ha sex med mej och kanske mer? Jag är en tjej som inte riktigt vet exakt vad jag vill, men för mej är sexet viktigt och spelar stor roll i en relation, oavsett om man är ett par eller bara ses för sex. Därför vill jag att vi börjar som KK och sen kanske vi hittar varann på fler sätt.

Om vi trivs så kan vi bli mer, annars inte och jag kan redan nu säga att jag är ärlig och säger vad jag känner och tycker, det måste du också göra. Jag vill inte ha en situation där den ena blir kär och den andra inte, då får vi kanske bryta. Men raka rör är det som gäller!!

Du ska alltså vara singel och är mellan 22-30 år. Ha jobb och gärna bil så att du kan ta dej till mej för jag har ingen bil just nu. Bor centralt i en mindre stad och jobbar och har ett ganska vanligt liv. Är en lugn tjej och vill så småningom skaffa familj. Men som jag skrev innan så vet jag inte än när detta inträffar. Vi börjar som KK, och vi gör det efter att ha snackat ett tag.

4 thoughts on “Sex med mej och kanske mer

 • 27 mars, 2016 at 16:44
  Permalink

  Vill du knulla hela tiden du får sperma i din fitta hela tiden hör dig bagarn

  Reply
 • 15 mars, 2016 at 18:35
  Permalink

  19 år, ingen bil men stor sinne för livet utanför min bubbla. Vill testa å träffa nytt. Vart befinner du dig? Hur blir det med transport å ålder?

  Reply
 • 11 mars, 2016 at 20:10
  Permalink

  Hej hade gärna träffat dig som kk och ev mer om de hade känts rätt ☺synd man är lite äldre än de du söker, lycka till med allt

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *