Sexpartners sökes

min blöta fittaJag söker flera sexpartners, jag behöver ombyte och kommer aldrig att kunna ha en och samma kille, inte ens om vi bara är kk:s. Därför söker jag på det här sättet sexpartners för träffar lite då och då, eftersom jag kommer att ha sex med mer än en så är kådis ett måste.

Jag gillar även tjejer så ni kan också svara om ni är sugna, jag har provat några gånger och gillar tjejer skarpt. Ibland är jag riktigt kåt på att vara mer än två i sängen så är ni två killkompisar som också vill vara flera är det bra. Jag är jämt kåt, jag ser bra ut och gillar det mesta inom sex utom sånt som är äckligt, tex. wet.

Jag har ett öppet sinne, dömer ingen på förhand och är mej själv från början till slut. Jag söker er seriösa och kåta killar, så nu får jag bara vänta och hoppas att någon svarar mej.

3 thoughts on “Sexpartners sökes

 • 15 maj, 2019 at 03:59
  Permalink

  Hej jag är 46 år och göra sex 24 Tim och hör av dig

  Reply
 • 14 maj, 2019 at 14:20
  Permalink

  Hej
  Jag är en erfaren man med väldigt stor sex drift. Har en kompis som är precis som jag. Vill du träffas så hör av dig så får vi se vad det leder till.

  Reply
 • 14 maj, 2019 at 13:34
  Permalink

  hej e en kille på 20 år jag e av medel lång jag väger 84 och jag har brunt hår och bruna ögon och jag letar efter en tjej som vill ha kull både i sängen hopas vi hörs

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.