Ska vi fira nyår ihop? Är trist att vara ensam då ju

fira nyår ihopSka vi fira nyår ihop? Sitter här dagar före nyårsafton och har inte planerat nåt överhuvudtaget. Är bjuden på ett par nyårsfester men just nyår har jag aldrig riktigt firat. Tycker det bara är kallt och sen gillar jag inte alla raketer, men dom är vackra att titta på såklart.

Hur som helst, jag fixar helt klart att vara ensam på nyårsafton men det är inte så kul. Därför tänkte jag kolla läget om här finns nån som är sugen på att fira med mej?

Det blir inget märkvärdigt, vi fixar lite gott att äta och dricker lite lagom och har trevligt. Kille eller tjej spelar ingen roll, jag trivs med både ock. Sen vad som händer eller inte händer återstår att se. Jag söker inte pojkvän, sex eller nåt annat, jag söker någon trevlig prick som vill umgås i nyår, inget märkvärdigt alls.

Jag tar gärna en drink eller två, kan bli lite smått berusad också men inte mer än så. Du som svarar får gärna också dricka men om du är den typen som blir rejält berusad, så kan du kanske låta bli att skriva till mej. Detsamma gäller om du tar droger eller har andra problem.

Jag bor själv och vi kan vara hemma hos mej och jag förbereder och fixar för mat och så. Vi kan laga maten tillsammans om du vill, det kan ju vara trevligt kanske. Nu vill jag inte fira nyår med någon som är allt för gammal, så du bör vara i min ålder eller kring 25-35 år, det känns vettigt. Inte för åldern spelar nån roll men oftast har man roligast med jämnåriga. Man har nåt att snacka om och man är i samma fas i livet, typ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.