Ska vi hitta på nåt kul i sommar?

jag sexig och kåt

Nu är det sommar, sol och värme och humöret är på topp men hur kul är det att vara ensam då? Inte alls om du frågar mej. Därför tänkte jag kolla läget och se om det finns nån snäll och trevlig kille som vill umgås i sommar, kanske åker vi iväg, hyr en stuga eller nåt annat kul. Vad vi hittar på det får vi se men jag kan säga redan nu att jag är väldigt sexuell av mej, ja kåt på ren svenska.

Så jag vill helst träffa en kille som också är kåt och knullsugen för det mesta och som även vill vara en vän och ha kul tillsammans. Jag är singel och vill fortsätta vara det och ha kvar min frihet och vill inte ha några krav, känner du som jag?

Du är nånstans kring 20-40 år, skötsam och lever ett ordnat liv, minst 170cm lång. Du ska gilla mjuksex, ja vaniljsex, mjukt, skönt, erotiskt och långa härliga förspel, jag är så trött på pang på, jag vill ha mjuksex med lite känsla, även om man inte är ett kärlekspar så kan man hitta passionen.

Hade varit kul och få kontakt redan nu, jag har semester från första veckan i juli och sex veckor framåt. Kontakta mej så snackar vi mer på mejlen. Puss o Kram

5 thoughts on “Ska vi hitta på nåt kul i sommar?

 • 21 juli, 2013 at 11:21
  Permalink

  Jag är lång ,ung och charmig svart kille (30 år gammal) med en hård och lagom stor kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag kan träffa dig så snart som möjligt (om du önsker dig så) och jag är öppen för allt för den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på

  Reply
 • 27 juni, 2013 at 01:53
  Permalink

  jag är 28 år kille som är så snäll och handsome 😉
  med ganske stor packet 😛
  skicka ett mail till mig och jag ska skicka mina bilder till dig

  Reply
 • 23 juni, 2013 at 14:39
  Permalink

  sol sol sol underbara sol =)
  jag är en kille på 28år som gärna skulle vilja mysa länge =)
  du kan väl slänga iväg ett mail till mig så fixar vi dansen.. =D

  Reply
 • 16 juni, 2013 at 20:36
  Permalink

  Halloj! Du verkar vara en härlig person, tror vi skulle kunna komma bra överens=)

  Är själv en 24 årig kille som också gillar lite mer mjuka tag och såklart är jag oftast sugen=) Hör av dig så snackar vi mer; )

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.