Sköna träffar???

sköna_träffarÄr en kåt tjej som vill ha sköna träffar och vill därför träffa en kåt kille, gärna återkommande träffar om vi båda vill det. Jag är singel och har varit det ett tag och just nu är jag inte intresserad av att skaffa nåt förhållande så det är bara en kille för sexträffar jag söker. Jag trivs som sagt väldigt bra med att vara singel och har tänkt vara det ett tag till. Det finns flera orsaker till det som jag inte vill gå in på här. Men kan säga att tiden räcker inte till och sen att jag har svårt att bli kär är några orsaker till det. Nu prövar jag sexdejting online och hoppas på att någon svarar på min sexannons. Om allt går som jag vill så hittar jag en perfekt KK här, men det får vi se. Vågar inte tro för mycket på detta, men man vet aldrig, hoppet är väl det sista som överger mej ha ha. Jag ser bra ut, är nöjd själv iallafall och lever ett ordnat liv utan droger och problem, detsamma gäller dej. Hör av dej så vi kan ses snart, är ganska sugen.

6 thoughts on “Sköna träffar???

 • 3 maj, 2019 at 19:05
  Permalink

  hör av dig så kollar vi kompatibiliteten 🙂

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 18:18
  Permalink

  Bra idea sexy!! Jag har vart kåt hela dagen å inget hjälper… jag måste ha en sexig kvinnokropp att kasta mig över. Smeka,slicka å knulla….

  hör av dig till så kollar vi om vi är kompatiba… 😉

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 08:45
  Permalink

  Hej . Var bor du?
  Trevlig lättsam man norr om Stockholm

  Reply
 • 3 maj, 2019 at 04:46
  Permalink

  Hej, jag är en snart trettioårig man som söker sexkontakt och om allt faller rätt även ett förhållande avmer långvarigt slag. Skolle vara trevligt att kunna träffas och tala om hur vi vill göra och vad vi vill göra. Hör av dig till och ha en dag med mycket solsken och många skratt. Puss på dig

  Reply
 • 2 maj, 2019 at 23:51
  Permalink

  Hej,
  Vill heller inte ha en relation… Men tänder på din profil… Hör av dig

  Kram

  Reply
 • 2 maj, 2019 at 17:22
  Permalink

  Kom till mej så blir vi två en. Kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.