Smal och snäll tjej söker likasinnad kille

Smal-och-snäll-tjej-söker-likasinnad-killeDå var det dags att hitta en kille, ja så känns det faktiskt. Jag har varit singel med lite ons ibland, men inte allt för ofta. Det börjar bli både ensamt och tråkigt så därför vill jag hitta en snäll kille som vill dejta. Vet inte riktigt hur man dejtar på nätet, har provat några gånger men det är ett tag sen. Självklart är sex bland det bästa jag vet men det är inte enbart det jag söker!!!

Vad jag söker? Det undrar jag också men en sak vet jag, ska jag dejta måste det vara en mjuk och snäll kille. Orkar inte med tuffingar som är stenhårda på ytan, det är inte min typ av kille. Sen om vi blir kk eller om det blir något mer och något djupare det får vi se. Känns fair att ta allt som det kommer och sen får det rulla på, typ något sådant.

Jag svarar bara killar med foto (påklädda bilder)!!!!!!!! och om vi bestämmer att träffas så vill jag att vi tar ett snack i webcammen.

2 thoughts on “Smal och snäll tjej söker likasinnad kille

 • 22 maj, 2017 at 20:03
  Permalink

  Jag med är smal. Gillar inte övervikt och tar väl hand om min kropp. Dick inte på gym. Jag är 193 cm lång och väger 80 kg.
  Jag skickar gärna bilder när jag är påklädd, samt svara på alla dina frågor.
  /N

  Reply
 • 4 april, 2017 at 21:33
  Permalink

  Hej
  Jag är snäll och ödmjuk kille som är öppen, hör av dig. Puss

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.