Snygg och elegant söker

snygg_och_elegantSnygg och elegant mogen kvinna söker en gärna ung snygg kille för sköna stunder under eller över täcket. Jag gillar unga killar för ni brukar kunna göra mej nöjd. Jag är kring 40, gillar att klä mej i raffiga underkläder, har en hel garderob full, jag visar gärna för dej ;-). Det där med att visa upp sej för någon av motsatt kön är något som alltid attraherat mej. Förr, när jag var yngre så vågade jag inte det, jag var väl osäker och lite blyg, men det är jag inte nu, tro mej!

Jag kan tänka mej att vi först tar och snackar ett par dar över nätet och sen träffas vi ganska snart. Om vi fattar tycker för varandra, alltså att kemin stämmer mellan oss, så tar vi en foto session. Kanske med en flaska vin så vi slappnar av lite, det är ju ganska nytt, vår bekantskap menar jag. Sen tar vi bilder på varandra, hur lättklätt det slutar, det återstår att se, kanske faller alla kläderna, kanske inte. Önska kan man, så jag önskar att alla kläder faller och att foto sessionen blir ett enda långt förspel. Som slutar med härlig sex i timmar, men vi får se, blir det så, tja, då är det bara ett plus.

Jag är svag för yngre män men det är inget krav att du ska vara yngre, det funkar med lite äldre män också. Så länge attraktionen finns där och du är fräsch och välvårdad. Gärna ansad lite här och där också, det uppskattas. Män mellan 25 och 50 kan höra av sej! Om detta faller väl ut så vill jag att vi blir KKs, alltså regelbundna sexträffar! Jag skriver inte mer nu utan jag berättar mer när du skriver till mej. Hej så länge.

8 thoughts on “Snygg och elegant söker

 • 21 oktober, 2013 at 17:40
  Permalink

  hej jag är en 25 år vill träffa dig i IRL vi kan hitta på nåt kul att göra

  Reply
 • 27 september, 2013 at 02:44
  Permalink

  hej jag är en 23 årig kille som vill träffa dig å ha det jätte skönt med 🙂 både i sängen å utanför sängen. jag e villig till allt som har med skön sex 🙂 . jag e 1,78 lång å brunhårig å bruna ögon å kroppen e smal. snälla hör av dig e jätte intresserad av dig.

  Mvh Nicklas

  Reply
 • 29 maj, 2013 at 21:20
  Permalink

  älskar var jag ser 19 år gammal o hyfsad kropp!

  hör av dig på min mail så tar vi det därifrån <3 😀

  Reply
 • 25 maj, 2013 at 18:28
  Permalink

  jag kommer inte göra dig besviken!

  Du ser underbar ut och du ska få vad du tål 🙂

  puss på raffsettet!

  Reply
 • 17 maj, 2013 at 07:47
  Permalink

  det var det godaste jag sett på länge.skulle väldigt gärna få smaka det goda som syns 🙂 synd att dölja en sån fin kropp

  Reply
 • 9 maj, 2013 at 16:06
  Permalink

  Hej Hej. Ung kille som nappat på din annons 🙂 verkar spännande. Vill du veta mer eller ta kontakt så finns jag på Tittar med nöje på dina raffiga kläder!!

  Reply
 • 8 maj, 2013 at 13:42
  Permalink

  Hejsan jag är en 19 år gammal välutrustad kille samt tränad som är intresserad !! Hör av dig på min mail för mer info osv 😉

  Reply
 • 6 maj, 2013 at 16:57
  Permalink

  Hej! Jag är 22 år, har Skype, har någorlunda maskulin kropp, hör gärna av dig 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.