Söker en trevlig kille att träffa ibland

trevlig killeFinns här en trevlig kille? Här har ni en trevlig och sugen tjej som är på jakt. Jag är sugen på att träffa dej för sköna stunder lite ibland och kanske även ligga sked och mysa i soffan. Eller så går vi kanske ut och tar en öl, eller what ever, vi umgås och gör det vi båda vill.

Nu har jag suttit ensam här hemma alldeles för länge, pallar inte att gå ut så ofta och om man träffar nån ute så brukar det ändå inte bli så bra. Är så sugen på lite äventyr och gärna med någon som vill både umgås och mysa.

Jag bor i en mellanstor stad och jobbar på vardagarna, men kan ses någon gång mitt i veckan också. Annars är helgerna bäst för då är jag helt ledig och man är som mest sugen på lite bus och mys då eftersom man är helt avslappnad då. Och vill du att jag kommer till dej så gör jag gärna det, men inte första gången, det får bli när vi lärt känna varandra.

Vill träffa en trevlig kille som vill ses regelbundet men utan krav. Jag ser trevlig ut och gillar att hålla mej ren och fräsch, detsamma gäller dej. Din ålder är nånstans mellan 25 och 35. Kram

2 thoughts on “Söker en trevlig kille att träffa ibland

 • 30 november, 2019 at 02:40
  Permalink

  Hej är 34
  Sjysst kille som letar vad du vill ha. Nån att umgås med klickar man så kan man vara intim med mycke närhet och mys
  Hitta på roliga o trevliga stunder man kan både få och ge minnen

  Reply
 • 26 november, 2019 at 19:26
  Permalink

  Hej!
  Jag intresserad 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.