Söker nåt, men vad???

söker-nåtHallå! Är en kvinna som är singel och trivs väl ganska bra med det om jag ska vara ärlig. Men känner att jag söker nåt men kan inte riktigt reda ut vad det är så därför tänkte jag att jag dejtar lite på nätet så kanske jag blir klok på vad det är jag saknar. Singellivet har många fördelar, men det finns också lite nackdelar, men så är det väl med allt. Jag saknar någon att kram, någon att mysa med framför TVn, någon att prata förtroligt med.

Men också någon att njuta tillsammans med, då menar jag sexuellt. För sex behöver alla, mer eller mindre. Jag tror jag behöver lite mer sex än genomsnittet och denna sexlusten har ökat med åren har jag märkt. Tror inte jag kan träffa en kille och enbart knulla och sen inget mer, jag behöver något mer, något djupare. Inget förhållande, det tror jag inte att jag vill ha inom den närmsta framtiden.

Jag tycker vi gör så här, skriv en rad och berätta lite om dej själv. Sen tar vi det därifrån, så får vi se vad som händer, eller vad som inte händer, för mej känns det som en bra idé, vad tycker du? Du som svarar ska kunna visa en ansiktsbild och du ska uppföra dej. Din ålder spelar ingen roll, men jag är svag för lite yngre killar.

6 thoughts on “Söker nåt, men vad???

 • 9 november, 2020 at 08:53
  Permalink

  Hej. Bor i Borås men jobbar i hela Sverige. Vad sägs om en middag någon dag?
  Var bor du?
  Peter

  Reply
 • 31 december, 2015 at 10:04
  Permalink

  Jag har imget bra foto på mig nu men fixar det ring elöer så chatta vi lite så kanske det pirrar till

  Reply
 • 21 september, 2013 at 22:42
  Permalink

  Hej!

  Är en stockholmskille på 27 år som sitter i ungefär samma sits som dig, känns som något saknas. Jag skulle gärna vilja träffa en något äldre kvinna och dela många blandade mysiga stunder. Hör av dig via min mail om du vill om du är sugen på att veta mer. Är normalbyggd och normallång, vad det nu innebär 🙂

  Kram på dig!

  Reply
 • 23 juni, 2013 at 15:14
  Permalink

  tjenare ja e 28år o ganska oerfaren på sex biten, kanske är de de du söker en kille att lära upp.
  jag är lugn o harmonisk och väldigt trevlig.
  skitsnack o ouppfostrade människor kan leka med varandra.
  hör du av dig så pratar vi lite tycker jag =)

  Reply
 • 6 maj, 2013 at 13:33
  Permalink

  Hej! Jag är 22 år, någorlunda maskulin kropp, har Skype. Hör gärna av dig 😉

  Reply
 • 8 april, 2013 at 10:25
  Permalink

  Gymmar ofta samt gillar konst, Ironi, film, fotografering och matlagning. Ser bra ut och är vän med tvål och vatten som vissa skriver klyschigt. Sugen att chatta?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.