Var är alla singelkillar???

singelkillarJag har skrivit några sexannonser men det är nästan bara killar som redan har tjejer som svarar mej. Finns det verkligen inga singelkillar kvar???? Killar som är otrogna är falska kräk och sådana vill jag verkligen inte ens ta i med tång. Hur kan man gå bakom ryggen på sin kvinna? Det är inte snällt, om man inte är nöjd med sin partner så gör man slut på förhållande. Sen letar man upp andra kvinnor, så gör en bra man!

Jag vill ses, snacka och ha kul, om vi sen känner för att ha skön sex så har vi det, känner vi inte för det så har vi inte det. Jag är inte ute efter nåt förhållande men man vet aldrig när kärleken dyker upp, jag har en glänt på dörren för det. Men det är inget jag aktivt söker, det sker när det sker, ja typ nåt sånt. Vill som sagt mest bara ha kul sen om det blir något mera så är det bara ett plus! Tycker du att du passar in på det jag skrivit så fatta pennan och skriv en rad så vi kan ses irl. See U!!

5 thoughts on “Var är alla singelkillar???

 • 9 december, 2020 at 10:59
  Permalink

  Jag är vältränad, 59 och bra jobb. Blir lockad av att du har en avvaktande attityd till kärleken och vad det blir av ett möte. Ses gärna på någonstans i Stockholm. Även dagtid oftast ok. /Torgil

  Reply
 • 9 juli, 2014 at 18:00
  Permalink

  Singel kontakta mig så kan vi ses

  Reply
 • 24 augusti, 2013 at 00:44
  Permalink

  Tja tycker det låter underbart !:) så skriv till mig så kanske vi kan njuta av det goda tsm:) Skype

  Reply
 • 28 maj, 2013 at 00:04
  Permalink

  Jag är singel och vill så förbli dock sex tackar man inte nej till… Hör av dig…

  Kram

  Reply
 • 21 maj, 2013 at 13:44
  Permalink

  Jag är singel skicka ett mail till mig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.