Annorlunda sexannons – onanera tillsammans!

jag sexig och kåt

Detta är kanske lite annorlunda och nog inte så vanligt men jag testar iallafall, vem vet, vi är kanske många som vill detta. Jag söker killar och tjejer för onani i grupp, vi ska vara några stycken som träffas, vi är alla kåta och älskar att visa upp oss, älskar att fingerpulla och runka när andra ser. Det kan vara svårt att hitta likasinnade men en sexannons kanske kunde vara ett sätt att få ihop ett lagom gäng kåta tjejer och killar.

Vi ses hemma hos nån och första gången kan vi kan vara hemma hos mej, jag har ett litet hus och ett extra rum som vi kan ha som mysrum, där kan det bli helt perfekt för oss. Sen får vi tillsammans bestämma om vi vill ses fler gånger och isåfall vart vi ska ses, det löser sej, det är en liten detalj bara.

Jag försöker samla ihop några stycken, kanske 4-5 kunde vara lagom, fler blir nog för mycket tror jag, vad tror du? Allt kan hända såklart, det kanske slutar i härlig gruppsex, eller inte, det får vi se, det viktigaste är att ett nej respekteras osv. Visst är det underbart att onanera, att tillfredsställa sej själv men i längden är det trist när man är singel (som jag är) och att titta på nån som smeker sin kropp och njuter är sååååå upphetsande, det gör iallafall mej riktigt kåt.

När vi ses så tar alla det i sin egen takt, ingen ska känna nåt tvång och sånt. Jag själv är väldigt oblyg och öppen och njuter verkligen av att visa upp mej, inför andra, så allt kommer nog att flyta på bra. Din ålder är max 45 år, inga gamla snuskgubbar får vara med men gärna en fräsch mogen kvinna. Ja och minst 18 år måste du såklart vara. Allt sker diskret och allt som görs och sägs i gruppen stannar i gruppen! Hör av dej/er så vi kan ha skön grupp-onani.

5 thoughts on “Annorlunda sexannons – onanera tillsammans!

 • 15 oktober, 2019 at 10:41
  Permalink

  Hej! Det va ju ett bra tag sen du la in annonsen, så antingen rullar väl dina träffar på eller så har du lagt ner. Hursomhelst, om det här fortfarande är en grej du kör så skulle jag vilja ta med mig min fru till en träff. Vi är båda mellan 35-38 år och har varit på andra typer av klubbar förut. Om det är tillåtet kanske ni andra vill se oss ha sex mot slutet?
  Hoppas du hör av dig!

  Reply
 • 24 juli, 2013 at 04:11
  Permalink

  Låter intressant detta:) hör gärna av dig om du fortfarande är intresserad. Kan berätta lite mer om mig själv då också.

  Puss o smek;)

  Reply
 • 21 juli, 2013 at 10:42
  Permalink

  Hej

  Jag är lång charmig svart kille (30 år gammal) med en hård och stor kuk som kan ge vilken tjej som helst mer än ett nöje. Jag skulle vilja vara med så skriv gärna till mej eller om ni är intresserad av en riktig svart kuk.

  Reply
 • 20 juli, 2013 at 11:41
  Permalink

  Det skulle vara kul. men jag vill bara att det är du å jag som sitter o onanera

  Reply
 • 17 juli, 2013 at 14:34
  Permalink

  hej! är intresserad är 24 skriv till mig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.