Är sååå trött på singellivet

jag sexig och lite busigHej, jag är en trevlig och snäll tjej som börjar tröttna på singellivet. Men för den skull är jag inte desperat och går inte vidare med nån om det inte känns rätt. Du undrar kanske varför jag letar pojkvän här? Jo det är så att sex är en mycket viktig del i ett förhållande, jag klarar mej inte utan sex och jag behöver mycket ser, därför tror jag att jag kan hitta min blivande pojkvän här. Eller ja, jag gör ett försök, vem vet, mannen med stor M finns kanske här???

Jag är en tjej som har skinn på näsan, självständig och har en stor portion humor. Jag vill inte skynda in i nåt förhållande utan jag tycker det är viktigt att lära känna varandra ordentligt. Din ålder är svår att sätta men nånstans mellan 25-35 kanske? Typ i min ålder, brukar funka bäst så, iallafall för mej. Utseende o sånt är svårt, jag tror mycket på att kemin ska stämma. Jag kan säga så här, jag tror inte du och jag passar ihop om du är en kille som springer på gymmet flera ggr i veckan, inte heller om du är värsta partykillen och går ut varje fre o lör.

Jag vill ha ett lagom förhållande. Mys hemma bara vi två, utgång ibland och ute med egna kompisarna ibland, ja lite så. Droger (knark o sånt) är något jag tar avstånd till och du får inte nyttja sånt. Jag tycker om att ta ett glas vin eller en god drink när det är fest, men inte mer än så. Jag är singel sen några år tillbaka och har inga kottar. Som person är jag omtänksam och lite busig 😉 Tja skriver inte mer här och nu, vi hörs vidare i chatten! Kram

3 thoughts on “Är sååå trött på singellivet

 • 27 maj, 2019 at 02:13
  Permalink

  Hejsan, blev väldigt intresserad av ditt inlägg. Vi verkar ha mycket gemensamt. Skicka bara vidare ett mail till mig så hörs vi mer om saken 😉

  Reply
 • 26 maj, 2019 at 11:25
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som tycker likadant. Jag är 25 och renlig. Detta är min mejl adress ****** som du kan skriva till mig på. Skulle gärna vilja att åtminstone träffa dig. Längtar redan 🙂 .

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.