Blind date någon???

min sexiga häck

Tjabba, är en snygging som tänkte testa det där med blind date, verkar så spännande. Jag ser bra ut, har inte alls några problems att få napp men jag vill testa detta. Dels för att det är så spännande och dels för att jag vill inte att du ska ta mej för mitt utseendes skull, du ska vilja träffa mej för min personlighet. Jag tycker detta låter spännande, tycker inte du det också???

Utseendet är viktigt men långt ifrån allt, ja så tycker jag iallafall. Jag hade tänkt mej att vi snackar i chatten ett tag, lär känna varandra lite, ja så mycket man kan lära känna varandra i en chatt. Sen ses vi på stan över en fika, snackar och har förhoppningsvis trevligt. Om vi sen vill ses igen så är det helt kanon, om inte, tja, då får det vara så, no hard feelings.

Du ska se okej ut, vara ren och fräsch, helst över 175 då jag är ganska lång, gärna vältränad men inget krav. Jag gillar drogfria killar och gärna rakade killar, på huvudet eller någon annan stans. Långhåriga killar har aldrig tilltalat mej, en man ska vara en man och en man har inte långt hår. Ja det var lite. Hör av dej om du också är sugen på en blind date. Puzzz

6 thoughts on “Blind date någon???

 • 9 november, 2020 at 08:49
  Permalink

  Hej. I vilken stad vill du träffas? Jag är singel sen 2 år.

  Reply
 • 12 augusti, 2019 at 08:27
  Permalink

  En blind date med dig låter spännande, bygga upp vår åtrå för varandra och sen ha det skönt tillsammans låter inte dumt.

  Reply
 • 11 maj, 2017 at 10:10
  Permalink

  Är nyfiken vågar du kvinna vågar jag sms til mig jan vi prata

  Reply
 • 11 maj, 2017 at 10:08
  Permalink

  Hej vill du jag är intresserad. Hör gärna av dig

  Reply
 • 6 januari, 2014 at 15:39
  Permalink

  Jag är sugen på en dejt med dig, så hör gärna av dig! 🙂

  Reply
 • 1 januari, 2014 at 21:21
  Permalink

  Tja jag är intreserad av en dejt med dej 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.