Jag söker en sexträff UTAN planering

sexträffJag vill träffa en kille irl för en sexträff. Men jag vill inte att vi ska byta tankar om vad vi gillar för sex och vad vi ska ha för sex när vi ses. Utan jag vill att vi byter bilder, snackar som hastigast på chatten och om vi båda är nöjda med utseende och så då bestämmer vi en dejt.

Det är bara sex jag vill träffas för, inget mera, bara så du vet det redan nu. Vi ses först på stan, sen går vi hem till mej, eller kanske till dej, vilket som passar bäst just då. Jag ser bra ut, tycker jag själv iallafall, vad tycker du? Du är max 50 år, fräsch och nyduschad när vi ska ses. Kyss o smek.

2 thoughts on “Jag söker en sexträff UTAN planering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ilona (42) Visa

Jag behöver en rejäl kuk

Län: Värmlands län
Söker: Diskreta sexträffar  (Man)  30-45 år
Intresserad av: Långa förspel, Analsex, Oralsex, Sexartiklar, Fistfucking.
Antal foto: 10    Antal video: 1
Om mig: Älskarinna, Gigantisk fitta, Hängbröst, Fontänorgasmer, Erfaren milf.
Om dig: Gigantisk kuk, Kraftig, Uthållig, Riktig man, Fittslickare.
Senast inloggad: 2019-08-19 07:21:54

Hej. Jag är en kvinna som är engagerad i den alternativ världen. Så ett stort plus om du är intresserad av det. Mina barn har flyttat ut och jag söker en älskare som kan stanna över natten, ibland hela helgen. Du bör vara singel, lyhörd och ha ett moget sätt. Ålder spelar ingen större roll, det viktiga är att du är ung och öppen i sinnet.

På senare år har jag blivit en riktig sexgalning, jag kan inte få tillräckligt med sex. Du bör vara en riktig hingst som inte är rädd att ta för dig av mig på alla tänkbara tillfällen och platser dygnet runt. Jag blir kåt när en man inte kan hålla sig från min kropp och gör allt för att sätta på mig. Jag klär mig alltid kvinnligt och utmanande i korta kjolar, genomskinliga toppar, högklackat m.m.

Om du känner dig stolt att ha mig vid din sida om vi rör oss ute och kan låta kåtheten i dig styra och dra med mig till avskiljdhet och bara råknulla mig, då är du definitivt rätt man för mig. Om du däremot är rädd att någon skall se oss tillsammans när vi är ute då behöver du inte höra av dig.

Visa profil Skicka meddelande Bjud in till privat chat Visa intresse Lägg till som favorit