Kåt tjej 20 plus söker äldre kille max 50

kåt tjej 20 plusLite äldre killar max 50 bast se hit, är du äldre åker ditt svar rakt i papperskorgen. Är du sugen på att knulla en kåt tjej 20 plus och med en riktigt tajt fitta? Jag är sjukt kåt och gör nästan inget annat än att pillar på mej själv, det börjar nästan bli för mycket nu haha.

Jag söker flera killar (en åt gången!!!) och vill uppleva mina sexfantasier på riktigt. Den som jag tänker på och som gör mej mest kåt och väldigt blöt i fittan är när jag fantiserar om en äldre kille, har aldrig testat och nu e det dax.

Jag lägger mej på sängen och särar på benen och då du kan inte hålla dej längre utan kommer fram till mej med riktigt kåt blick. Du sticker in ett finger innanför troskanten och stryker över min fitta och du knäpper upp min bh så pattarna trillar ut. Och du säger att jag har så fina fasta pattar och att din frus pattar är hängiga och tunna. Och nu när jag skriver detta så blir jag så kåt att jag bara vill skrika. Så snälla jag behöver dej för att få uppleva min fantasi.

Jag vill gärna att du kommer hem till mej och jag ska ta emot dej och rida dej och smeka min klitta när du tittar på. Står inte ut längre, du måste finnas där för mej. Hör av dej, vill gärna ha en bild på dej och så hoppas jag detta kan bli sant. Slickar ditt skaft i min dröm.

6 thoughts on “Kåt tjej 20 plus söker äldre kille max 50

 • 15 mars, 2022 at 09:19
  Permalink

  Hej på dig tjejen. Jag är en man på 52år och Jag bor i Örebro omr. Jag vill gärna träffa dig och ha sköna träffar med dig. DU är mycket sexig kvinna och dina bröst är så fina

  Reply
 • 1 maj, 2021 at 14:02
  Permalink

  Hur träffar man dig!

  Jag har KIk: kularkul

  Jag skicka gärna bilder

  Vore mysigt att träffa dig..

  Mvh

  Reply
 • 10 maj, 2020 at 12:31
  Permalink

  Jag är 20 år gammal och tänder på äldre kvinnor är 172lång och väger 75kilo. Befinner mig i västerås och älskar äldre kvinnor så fina o goda. Utseende och kropp spelar ingen roll alla kvinnor e fina på sitt sätt. Hör gärna av dig på gmail eller kik. Kik:Mario.102

  Reply
 • 7 augusti, 2018 at 19:14
  Permalink

  Hej! Är en man på 33år och är erfaren hör gärna av dig baby

  Reply
 • 7 augusti, 2018 at 19:13
  Permalink

  Tjenare här har du en man på 33år hör gärna av dig är sugen på ses😉

  Reply
 • 23 november, 2017 at 10:28
  Permalink

  Hej. Jag vill gärna träffa dig. Hör av dig. Puss på din m.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.