Lite blyg och behöver hjälp med det

jag blyg

En lite blyg tjej med ett självförtroende som är naggat i kanterna, ja det är jag det. Har sen en tid varit singel efter ett flerårigt förhållande där min pojkvän lyckats plocka ner mitt självförtroende nästan till noll och jag vet innerst inne att jag duger men det är svårt att förstå ändå på nåt sätt. Detta har gjort att jag, som innan alltid var en pigg, glad och sprudlande tjej har blivit en blyg och lite tillbakadragen tjej.

Detta är inget jag trivs med alls men det är svårt att ta sej ur på egen hand. Därför tänkte jag börja dejta och leta upp mitt gamla vanliga jag. Jag tror att det kan funka, jag är iallafall redo att ge det ett försök.

Du som skriver till mej måste förstå att du ska ta det lugnt och inte stressa mej, då blir det bara tokigt. Det är ett stort steg för mej att göra detta och ett ännu större steg att börja dejta, så snälla, gör mej inte besviken. Vad vår dejt leder till låter jag stå öppet, kan sluta hur som helst, vänskap, sex eller vad som helst. Hoppas du finns därute nånstans! Kram

6 thoughts on “Lite blyg och behöver hjälp med det

 • 21 maj, 2019 at 20:20
  Permalink

  Hej!

  Jag tror du inte kommer tacka nej till detta.
  Vi är 4 killar i 22-25 års åldern som inte söker efter sex eller förhållande men kanske någon som vill hänga och ha roligt med oss. Vi är väldigt lugna o trevliga som personer och vi tycker om att dansa o kolla på film. Vill o vågar du vara naken framför oss så är det ett plus – så kommer vi inte utnyttja dig eller göra dig obekväm eller försöka ha sex med dig – vi skulle nog låta dig bestämma allt i din takt 🙂

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 19:56
  Permalink

  Hej Blyger
  Känner igen mig i din situation, har varit där själv och de är inte kul
  Om du vill så finns jag här
  Jag är ingen skrivar talang, men bättre på att lyssna och snacka med

  All you need is love
  Eric

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 17:24
  Permalink

  Behöver du stor kuk? 22 år gammal kille. Skriv till mig så vi kan träffa. Puss.

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 13:53
  Permalink

  kom gärna hit så hjäjper jag dej,messa messa mej *****

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 08:26
  Permalink

  känner igen mig i din situvation det är svårt att ta sig ut när man väl ramlat in i det:( låter tråkigt hoppas att någon kan hjälpa dig, jag ger dig gärna ett försök men jag tror inte de finns så stor risk på att du hör av dig ändå så:)

  sköt om dig så får vi hoppas på de bästa!

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 00:57
  Permalink

  Hej!
  Förstår att det är inte lätt att komma igång igen. Vi kan ta ett glas på krogen o småprata en stund. Eller så kan vi ta oss till en trevlig salsa klubb o få ett leende på dina läppar. Ta hand om dig. Kram.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.