Tjej söker par

tjej_söker_parHallå! Jag är en singel tjej söker par för sköna våta stunder. Jag är bisexuell och är absolut seriös, ser bra ut och är fräsch! Jag vill träffa ett par, ålder egentligen ointressant men inte över 55 år. Jag har webcam så vi kan snacka där innan vi ses så vi alla tre kan bekräfta att vi är vi, ja ni förstår nog vad jag menar.

Jag har sökt par tidigare men när vi har träffats så har de inte varit seriösa, inte ens de på bilderna vi bytt. Så jag är väldigt försiktig och därför måste vi ses i webcam först så jag verkligen kan se att ni finns på riktigt. När jag väl hittat, om jag hittar ett seriöst par, så vill jag att vi träffas ganska snabbt för att känna av kemin. Funkar det så långt så hoppas jag på regelbundna sexträffar, kanske med lite umgänge utanför sängen också, som vänner. Kanske kan vi fixa en god middag tillsammans och ha det trevligt alla tre. Hör av er så snackar vi vidare. Puss och Kram

5 thoughts on “Tjej söker par

 • 3 juli, 2019 at 14:36
  Permalink

  Hej! Jag och min man är mycket intresserade. Du kan maila om du vill. Kram

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 00:21
  Permalink

  Hej jag är oxå oerfaren… Vad sägs om att lära sig av varandra.

  Puss och kram

  Reply
  • 5 augusti, 2019 at 04:03
   Permalink

   Hej, är en tjej på 23 och har min man är 30 och vi är intresserade av att lära känna dig. Jag är supernyfiken på att smaka på en tjej och ha kul och ge en gemensam bj till min man eller nåt sånt.

   Reply
 • 20 maj, 2019 at 15:42
  Permalink

  Hejsan,
  Jag och min kille skulle vilja testa att ha en trekant.
  Hör av dig,

  Reply
 • 20 maj, 2019 at 15:32
  Permalink

  tittar in o vilar mina ögon på dig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.