Ska vi busa en helg med gott vin eller drinkar?

busa en helgVad gillar du bäst? Vin eller goda drinkar? Jag vill busa en helg med en härlig kille, en hel helg alltså, det duger inte bara med typ lördagskvällen, utan det är fredag till söndag, varken mer eller mindre. Hade varit så härligt att ha både kul och bus med någon som är som jag.

Hur är jag då? Jo, det ska jag minsann berätta för dig. Jag är en mycket sprallig och kåt tjej som är öppen och spontan som person, jag säger som jag tycker, det får du lixom gilla, för sådan är jag. Jag är dessutom mig själv utan att göra mig till på något sätt, något annat kan jag inte vara. Jag är sprallig utan alkohol men jag blir ännu spralligare och ännu roligare med lite alkohol, men blir inte rädd nu hahahaha jag är rätt så trevlig.

Killar som är seriösa, kåta och välutrustade mellan 20 och 35 år är jag intresserad av att busa med en helg. Är du sugen på mig? Jag är duktig på att kocka men det blir inget med det när vi ska träffas. Då blir det hämtmat, har ett ställe här i stan som har hemkörning, helt perfekt. Så helgen blir säkert helt jävla perfekt, men nu återstår att se om här finns en kille som vill busa en helg?????

One thought on “Ska vi busa en helg med gott vin eller drinkar?

 • 7 juli, 2017 at 12:19
  Permalink

  Jag gillar att du säger vad du tycker. Det gör jag också. Kan ibland bli ganska fel, men känns alltid bättre än att snacka en massa flumig skit.
  Jag kan absolut tänka mig en busig helg. Lite allt möjligt, inte bara knulla på fyllan men även hitta på nåt och ha kul.
  En ganska väsentlig fråga är varifrån i landet vi ska beställa maten.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.