Hittar ingen KK :-(

hittar_ingen_kkJag hittar ingen kk, alla verkar vara så utseende fixerade, verkar bara vara ytan som räknas. Jag är långt ifrån perfekt. Min kropp ser inte ut som en fotomodells, mitt ansikte har varit med förr men jag är inte ful, men inte heller snygg, ja jag är en helt vanlig tjej, tror jag iallafall. Jag fattar att jag inte kan ställa några större krav på dej men du måste vara en snäll person.

Jag vill också ha sex som alla andra, helst med en kille som vill träffas regelbundet och en vän också kanske?? Vi får väl se vad vi vill. Vet att jag har svårt att hitta killar som jag verkligen attraheras av, men skam den som ger sej. Det måste gå att hitta en kille på sexdating sidor. Som sagt, jag har inga krav på dej, men för den sakens skull så tar jag inte vem som helst, jag är inte desperat på det sättet. Hoppas det finns nån till mej också fast jag inte är snyggast i stan. Puss och Kram.

4 thoughts on “Hittar ingen KK :-(

 • 21 juli, 2013 at 11:30
  Permalink

  Jag är lång ,ung och charmig svart kille (30 år gammal) med en hård och lagom stor kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag kan träffa dig så snart som möjligt (om du önsker dig så) och jag är öppen för allt för den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på skype eller mejla mej till

  Reply
 • 29 maj, 2013 at 21:27
  Permalink

  äsch tycker du ser bra ut! 🙂 är 19 år gammal om det är något som intresserar du kan ju höra av dig på min mail så kan vi ta resten därifrån puss <3 🙂

  Reply
 • 9 maj, 2013 at 17:02
  Permalink

  Hejsan! Du låter som en trevlig tjej och jag tycker att vi kanske kan bli kk eller bara vänner! Hör gärna av dig till mig!

  Reply
 • 19 april, 2013 at 13:58
  Permalink

  Hejsan tjejer ja är intresserad men hur kan vi ta mer kontakt så jag kan kanske skicka bild så ni ser hur jag ser ut

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.