Biokväll du och jag??

jag sexig och porrig

Ska vi gå på bio en kväll? Jag bor i Stockholm och det hade varit trevligt med lite sällskap, kanske kan vi käka en bit mat innan eller efter bion? Om vi båda vill alltså, kanske vi fortsätter hem till dej eller mej om vi båda vill det, men det får vi se.

Det är helt omöjligt att planera nåt sånt innan vi träffats men om tycke uppstår så är det inte alls omöjligt att det blir så. Men först och främst hade det varit trevligt med lite sällskap och kanske en god vän, vi får se hur allt funkar och hur vi trivs tillsammans.

Om vi trivs bra tillsammans så hade det varit kul att umgås lite, fixa käk, kolla nån bra film eller hitta på nåt annat kul. Nu är hösten på väg och det är lite trist för jag bara älskar sommar och värme. Det är så dystert med mörka kyliga kvällar, speciellt när man är singel. Men men så är det och bara att försöka göra det bästa av det och det försöker jag nu 😉 Kanske är du också singel och vill sticka iväg på nån solsemester i vinter? Är ju svårt att få med kompisarna, dom flesta jobbar eller är stadgade osv.

Jag är en singeltjej och jag trivs bra med singellivet men om mannen i mitt liv står framför mej så dumpar jag inte han, såklart inte. Men jag är inte på jakt, jag vet att det inte blir så bra när man letar. Jag tar dagen som den kommer, det som händer det händer. Vänner kan man inte få för många även om jag har vänner idag så hade det varit kul och träffa nya vänner och ha kul med. Vänskap eller en knullkontakt, ja vi får se hur det slutar, spännande tycker jag.

5 thoughts on “Biokväll du och jag??

 • 12 oktober, 2013 at 14:53
  Permalink

  hej jag är 25 år bor i en 1 är singel är 176 cm
  skulle vilja träffa dig

  Reply
  • 13 augusti, 2019 at 09:07
   Permalink

   Intresserad ta kontakt kik

   Reply
 • 28 september, 2013 at 01:06
  Permalink

  Ung bortskämd Kille som är i Stockholm ibland och bjuder gärna

  Reply
 • 23 september, 2013 at 15:58
  Permalink

  Hej!

  Är en kille från Stockholm som gärna bjuder ut dig på en bio. Hör av dig på min mail ifall du är intresserad.

  Reply
 • 22 september, 2013 at 15:27
  Permalink

  Hej!
  Hör gärna av dig så får vi se vad som händer. Mail/Skype

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *