Blyg tjej vill börja dejta

Nu har jag, en blyg tjej, tagit mod till mej att ge mej ut på nätet och söka efter en kille. Jag är till och med så modig att jag lägger ut en bild på mej, lite pirrigt faktiskt, men nån ansiktsbild vågar jag inte lägga ut här.

blyg tjejDet handlar inte bara om sex för jag önskar att jag hade en kille på alla sätt och vis. Men jag ser väl inte ut precis som en modell och killar behöver lära känna mej för att förstå vem jag är och uppskatta mej för den jag är, inte för hur jag ser ut.

Sex gillar jag, vem gör inte det?! Och när jag väl hamnar i säng med nån så blir det bra och killen har aldrig blivit besviken. Tyvärr händer det bara när jag har tagit ett par glas vin för jag är för blyg annars för att ta kontakt.

Skulle vilja börja i en annan ända nu. Om vi börjar snacka med varann och sen bestämmer oss för att se och hitta på något tillsammans, så kanske det löser sej. Jag behöver sex lika mycket som alla andra. För mej hade det bästa varit om du kanske också är blyg. Vi kan hjälpa varandra då, eller inte???.

Jag skulle vilja träffa nån så himla mycket. Jag bryr mej inte så mycket om hur gammal du är så länge du är över arton och inte mer än femtio, du är renlig, seriös och ärlig, du får detsamma av mej!

4 thoughts on “Blyg tjej vill börja dejta

  • 13 februari, 2020 at 15:08
    Permalink

    Hej När vi ses vill jag ligga i en skön å sexig 69:a länge å slicka dig tar du satsen i munnen ?? Å efter det kan du rida mig skönt djupt in fittan på dig mm kram

    Reply
  • 26 januari, 2020 at 21:49
    Permalink

    Jag vill också börja dejta (och knulla). 23-årig oskuld i norra Småland.

    Reply
  • 21 januari, 2020 at 20:30
    Permalink

    Hej. Jag kan hjälpa dig om du vill ?

    Reply
  • 18 januari, 2020 at 15:40
    Permalink

    Hej, jag är en blyg kille på 27 år från Mellansverige, smal ca 175 cm lång. Skriv till mig om det låter intressant. 🙂

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.