Jag är en ensam tjej som söker nya vänner

söker nya vännerHär finns en tjej som är väldigt ensam och osäker, jag söker nya vänner här. Tjejer och killar, för det är inte en sexrelation jag söker utan en vänskapsrelation. Om det sen skulle bli sex det vet man aldrig, men då med en killer för tjejer gillar jag inte på det sättet. Jag har varit ensam typ hela livet, i skolan var dom inte snälla mot mej, varför vet jag inte. Kanske för att min familj var lite udda? Men nu har jag slutat skolan och vänner har jag inte många alls, några ytliga bara.

Jag sitter alltid ensam hemma i min lägenhet och glor på TV eller surfar på datorn. Det börjar bli jättetråkigt faktiskt, jag saknar någon att prata med och någon att hitta på saker med. Festa tex. det gör jag typ aldrig, för jag har ingen att festa med. Jag har provat att dricka sprit själv men det var ingen hitt alls. Det känns som jag är ensammast i hela världen, det är jag kanske också?

Nu vill jag ändra på detta, nu får det vara nog, nu vill jag också ha vänner. Jag är en snäll tjej och jag vet hur det är när ingen bryr sej och jag tror jag är omtänksam också. Jag bryr mej inte om hur du ser ut, det är inte utseendet som är det viktigaste. Jag vågar inte sätta ut en bild på mej här, men du får en bild när vi fått kontakt. Det viktigaste är att jag får vänner, snälla och trevliga vänner. Hör av dej, jag är less på att vara ensam! En varm kram från mej till dej, du min nya vän.

6 thoughts on “Jag är en ensam tjej som söker nya vänner

 • 12 maj, 2021 at 13:44
  Permalink

  Hej !
  Finns jag att bli vän med dig

  Reply
 • 6 september, 2020 at 23:14
  Permalink

  Hej jag är också ensam är 18 år och jag heter jens bor i Stockholm kontakta mig så kan vi bli vänner snälla.

  Reply
 • 15 augusti, 2020 at 11:06
  Permalink

  Tjenare tjejen!! Här finns ett par i Örebro som heter Lena och Magnus på 50 år och söker just dig vännen och ensam är du inte. Kram från oss i Örebro och våga svara till oss.

  Reply
 • 15 augusti, 2020 at 00:06
  Permalink

  Tjena
  Är typ i samma situation. Skulle gärna ha någon att bara snacka med, kanske ses och hitta på något. Vill inte sätta ut namn här, men hör gärna av dig.
  hälsningar

  Reply
 • 21 maj, 2019 at 14:11
  Permalink

  Hej
  Jag har heller inte några vänner och festar aldrig.
  Vill gärna bli din vänn och kanske mer.

  Reply
  • 15 augusti, 2020 at 16:44
   Permalink

   Par i Örebro som söker en härlig tjej som är mycket intresserad av att träffa nya människor för att få prova trekant med oss i Örebro som heter Magnus och Lena på 50 år och har ett par jätte stora bröst och en stor och kåt kille med en rejäl Bamse mellan benen

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *