Jag behöver en stor kuk som fyller upp mej

stor kukHar du en stor kuk? Då behöver jag dej! Min kille har alldeles för liten kuk för att göra mej nöjd. Så snälla, du som är en riktig man och väger 90kg eller mer och är över 190 cm lång och med en rejäl kuk, hjälp mej! Gärna en grov kuk, men inte så jätteviktigt. Jag leker med min löspenis när min kille inte är hemma och då kan jag få världens häftigaste orgasmer. Men visst är det roligare när man är två!?

Jag ser bra ut, är renlig av mej och alltid hungrig på sex, gäller samma för dej!!! Annars är jag en helt avslappnad tjej med former och ser helt ok ut, tror jag. Du kan vara i min ålder (25-30), där omkring och jag vill se bild på både ditt ansikte och din kropp. Annars kommer vi aldrig att ses irl, kommer inte att hända. Du ska vara en helt vanlig kille, men med vissa attribut då, he he. renlig, fräsch, behöver dock ej vara en Don Juan eller fotomodell. 100% diskreta träffar hemma hos dej, det är det som gäller! Hör av dej, du kille med stor kuk.

3 thoughts on “Jag behöver en stor kuk som fyller upp mej

 • 17 mars, 2020 at 18:35
  Permalink

  Hej!

  söker precis som du 100% diskret knullträff. Jag uppfyller dina krav (nästan iaf. 186 lång). Är muskulös och ganska vältränad, inte speciellt hårig och ljus hy. Kuken är grövre än normal men inget porrfilms monster.

  Jag är ensam hemma ibland, som t.ex. ikväll. Jag bor i Malmö och träffas gärna för en pirrig och skön stund.

  Hör av dig!

  Reply
 • 23 februari, 2020 at 09:24
  Permalink

  2m lång 96kg tung skägg tatueringar . . hojta så ska ja hjälpa dig välutrustad o orkar länge . dra ett mail vetja

  Reply
 • 14 februari, 2018 at 18:13
  Permalink

  Hej!
  Här finns en härlig kille som kan ge dig stor och stadig kuk, finns i södra halvan av landet. Hör av dig.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.