Nudist & tjej & dating sugen!

jag sexig och kåt

Sommaren är här och det pirrar i hela kroppen, jag håller på att bli galen av kåthet. Tyvärr har jag ingen knullkompis eller någon annan att ha sex med och det saknar jag, speciellt nu när sommaren och värmen är här, jag blir helt tokig om jag måste vara utan sex länge till.

Jag är en snygg och trevlig tjej som älskar att gå på nudist stränder på sommaren och är gärna naken så ofta jag kan, ja så fort det är läge för det. Jag vill träffa en likasinnad oblyg kille för sköna sexträffar lite då och då och kanske kan vi åka till nudist stranden tillsammans i sommar. Jag har läst en del sexnoveller som handlar om att sola och bada naken, det är så mycket mys och bus som kan hända.

Du har lätt för att släppa alla hämningar och njuta av nuet och inte bry dej så mycket om en perfekt kropp utan du ska, precis som jag gå på att kemin ska stämma och att attraktionen finns mellan oss, sen om du har tvättbräde mage eller är lite mullig är faktiskt inget jag bryr mej om, detsamma ska gälla dej! Jag tycker en man är sexig när han känner sej sexig och är nöjd med sej själv, ja det inre triggar ofta igång mej, inte det yttre. Jo såklart har det yttre betydelse men i kombination med ett helt ointressant inre ger det mej inget alls.

Jag vill träffas helt utan krav, vi tar alltsom det kommer och ser var vi landar. Vi kanske går hem var och en eller så går vi hem till dej eller mej tillsammans och fortsätter att snacka och förhoppningsvis mer. Just nu är jag inte ute efter nåt förhållande men gärna en kille att träffa regelbundet om vi båda vill det. Tycker du det jag skrivit är något för dej så hör av dej snart! Puzzz

8 thoughts on “Nudist & tjej & dating sugen!

 • 30 juli, 2013 at 08:09
  Permalink

  Hej.
  Trevlig, lättsam kille/man m mycket drift.
  Norra Stockholm. Var bor du?

  Reply
 • 28 juli, 2013 at 21:35
  Permalink

  hej, jag är en kille på 28, från karlstad som skulle vilja träffa dig. jag gillar att glida på stranden. vad gillar du mer att göra så kan vi hitta på massa kul i sommar. hör av dig så kan vi prata mera?
  väntar på ditt svar. puss

  Reply
 • 22 juli, 2013 at 18:24
  Permalink

  Hej….contact me 😉 I`m 23years 190cm 75kg hot body 🙂

  Reply
 • 21 juli, 2013 at 10:54
  Permalink

  Jag är lång ,ung och charmig svart kille (30 år gammal) med en hård stor svart kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag kan räffa dig så snart som möjligt (även idag om du önsker dig så) och jag är öppen för allt för den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på skype

  Reply
 • 20 juli, 2013 at 11:43
  Permalink

  Jag har alltid varit sugen att gå på en nudist strand. så får man träffa dig kanske man tar steget å vågar.

  Reply
 • 18 juli, 2013 at 11:10
  Permalink

  Hej du :), är jättekåt och har en stor kuk 🙂

  Reply
 • 17 juli, 2013 at 11:46
  Permalink

  Hej, är väldigt intresserad av dig, vill lära känna dig lite bättre

  Reply
 • 16 juli, 2013 at 00:09
  Permalink

  tjena! låter helt underbart skriv ti mig

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.